fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een speciale oproep voor kroesharigen

Hallo allemaal, Mijn naam is Robin Verhart. Ik doe een opleiding fotografie in Amsterdam en zit nu in mijn 3e jaar. Aan jullie allemaal heb ik een vraag in verband met mijn opleiding fotografie. Momenteel heb ik als vak documentaire fotografie, en zal ik een documentaire serie maken van 10 foto’s. 

Mijn idee. 
Mijn idee voor deze serie is Afro haar. Het idee dat ik voor deze opdracht heb is om een documentaire portret serie te maken (zie de foto’s als inspiratie). 

Zelf heb ik ook afro haar maar weet daar eerlijk gezegd vrij weinig vanaf, en wil daar verandering in brengen. Ook wil ik mensen laten zien hoe mooi afro haar eigenlijk is, en dat je er trots op mag zijn. 

natural hair robinWat wil ik?

  • Ik zal een aantal vrouwelijke personen gaan portretteren van de voor en achterkant. 
  • Hoe de modellen op de foto gaan que haar stijl en kleding is aan hun. 
  • Ik wil dat de modellen er zoals zij zijn op de foto gaan ‘me and my beautifull black hair’ show it how you want it. 

Naast de foto zal ik de modellen ook gaan interviewen. Het interview zal gehouden worden voordat de foto gemaakt word.  Als kennismaking met mij en het model en dat ik meer te weten kom over Afro haar.  

Deadline

Helaas is het geen lang lopend project maar moeten de foto’s al eind oktober af zijn. Het is dus belangrijk dat je echt beschikbaar bent. 

Mijn vraag 

Nu is mijn vraag aan jullie, ik ben opzoek naar 5 vrouwelijke modellen. Het is belangrijk dat de modellen verschillende leeftijden hebben zodat ik een soort geschiedenis lijn krijg van Afro haar. Of je nou vlechtjes hebt, wave, dreads etc maak niet uit alleen maar leuk als er variatie in zit. 

Locatie

Amsterdam. 

Lijkt het je wat?

Lijkt het je wat en wil jij je gratis laten fotograferen door deze talentvolle dame, laat dan een berichtje met fototje achter in het commetaar vakje. Reageer ajb voor 2 oktober. 

Ik hoop dat jullie het een leuke project vinden en zie er nu al naar uit om de foto’s te maken. 

Groetjes, 
Robin Verhart

Facebook page: https://www.facebook.com/RobinVPhotographer/

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *