fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Fotoverslag: Kroeshaar Demonstratie met de Going Natural Haarproducten bij Dio

Het is een super gezellige dag geworden bij Dio! Graag wil ik een ieder bedanken die gezellig is gekomen naar de Flex Mall om deKroeshaar Demonstratie met de Going Natural haarproducten bij te wonen. Vooral degenen die foto’s hebben gemaakt en ze hebben geupload ben ik erkentelijk. Zo kunnen ook degenen die er niet bij waren genieten en weten dat ze er een volgend keer zeker ook bij moeten zijn. 

Een opname waarin ik de geschiedenis achter de Going Natural Hair Care producten vertel. De video gemaakt met mijn cell phone is wat amateurisch, maar hopelijk begrijp je de boodschap. Dio heeft professionele opnames gemaakt, die houd je te goed. Blijf kijken!

Natuurlijk vond ik het geweldig dat jullie ondanks het niet zo Christelijke tijdstip toch a mas naar Dio zijn gekomen. Cherelice en haar moeder Angélisa waren geweldig! Vooral op de catwalk heeft ze iederen ingepakt. Ook het beantwoorden van vragen was inspirerend en je kunt er van op aan dat er meer live demos volgen.

Cher en Angélisa hebben een pakket Going Natural Hair Care producten ontvangen om een twist out te demonstreren. Wil je het resultaat zien van Cherelice bekijk dan Video en foto’s van Cherelice’s Twist out met de Going Natural Haarproducten.

Going Natural met Mireille Liong! Sosolobie gie wie eigie wierie!❤ van Ingrid Doest-Renfurm

 

Bekijk het resultaat Video en foto’s van Cherelice’s Twist out met de Going Natural Haarproducten

De jongens van Vincent VanTwuijver; de nieuwe kroeshaar modellen! 

Going Natural kroesHaar Demo
Met de dames van Stichting SOWEGRO

    

Ingrid Doest-Renfurm (links) is de moeder van Kristel DJ met een opvallend mooie bos kroeshaar

 

Bestel nu!

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *