fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Crowdfunding voor Omani Ormskirk – Ze danst zich een weg naar de top

Het danstalent Omani Ormskirk is slechts zeventien jaar, maar heeft nu al een indrukwekkend internationaal CV. De Rotterdamse droomt van een topcarriere in de internationale danswereld en mag deze zomer deelnemen aan de Summer Intensive Advanced Class van de Dance Theatre of Harlem in New York.

Omani Ormskirk

Vanaf EUR 15 kan jij Omani helpen haar droom te verwezenlijken door haar crowdfunding te ondersteunen

https://www.voordekunst.nl/projecten/4612-op-naar-new-york-dansend-naar-de-top

[Einde Intro]

In 2013 was Omani een kandidaat in het populaire televisie programma, So You Think You Can Dance –The Next Generation. Ze eindigde als tweede en de jury schreef haar een veelbelovende carriere toe. In 2015 werd ze in Las Vegas bekroond tot Senior Grand Champion Dancer Of The World in de befaamde internationale  World Championships Of Performing Arts. Het evenement wordt gezien als de Olympische spelen voor performing arts met participanten uit de hele wereld.

Omani mocht over haar ervaringen en passie voor dans vertellen in de TedxCoolsingel in November 2015. Daarin vertelde het jonge danstalent dat het haar droom is om ooit op te treden met haar grote idool Beyonce.

Momenteel zit Omani in klas 5 VWO voor muziek en dans in Rotterdam. Daar volgt ze naast het standaard curriculum 15 uur per week intensieve danstraining.

“Het is mijn grootste droom om na het behalen van mijn VWO-diploma mijn studie voort te zetten in de Verenigde Staten. Het liefst wil ik naar Juilliard in New York om daar mijn ‘Bachelor of Fine Arts in Dance’ te halen.”

De perfecte opstap naar het prestigieuze Juilliard lijkt gevonden in de Dance Theatre of Harlem Summer Intensive in New York. Na een strenge auditie is Omani aangenomen in de Advanced Class van dit programma. Dit is een een prachtige kans om danslessen te volgen bij een geweldige dansacademie gegeven door gerenommeerde docenten. Het is een kans voor Omani om een voorproefje te krijgen van het leven in New York, en het keiharde werken wat daarbij komt kijken.

“Deze  Summer Intensive zou mij de kans bieden om mezelf als danser verder te ontwikkelen, technisch nog beter te worden en alles op alles te zetten zodat ik de beste danser word die ik maar kan zijn.”

Om haar droom te verwezenlijken zijn Omani en haar familie een crowdfunding gestart. Vanaf EUR 15 kan je haar helpen haar droom te verwezenlijken.

Contribute & Share https://www.voordekunst.nl/projecten/4612-op-naar-new-york-dansend-naar-de-top

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *