fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Welk haartype heb jij: kroes, sterk krullend, S of zig-zag strengen?

Er bestaat niet een type kroeshaar. Een krulletje is bijna even uniek als de persoon zelf en jouw haartype vinden tussen al deze mogelijke kronkels kan ingewikkeld zijn. Daarom bij deze enkele voorbeelden van verschillende typen Kroeshaar. Niet alleen volgens het 4A, 4B, 4C systeem, maar ook naar de vorm van het krulpatroon: O, S en Z vorm.

cornrow updo 4c natural hairafro 4c natural hair lurieTwist out 4C hair type O
Cornrow Updo  – Afro – Twist out 

Lurie heeft dicht begroeid haar, met O-vormige krulletjes, ook bekend als type 4C, en dikke haarstrengen. Als het haar los is staat het meer dan het ligt. Ook ziet het eruit als een impossante ondoordringbare bos haar. Om de kapsels te maken gebruikt ze een combinatie van de Curly Twist Out Cream, Silky Shea Haarboter en de Herbal Styling Gel. Alle producten zijn in de Kroeshaar webshop te verkrijgen.

cornrow updovalentine afro 4B hair type STwist Out going natural curling creme
Flat Twist Updo  – Afro – Twist Out

Mijn haar is type bestaat voornamelijk uit O en S-vormige draden en valt waarschijnlijk onder wat bekend staat als type 4B. Ook mijn haar groeit richting hemel, niet richting aarde en staat alle kanten uit. Mijn haar is best wel dicht begroeid maar ondanks het feit dat mijn afro er vol uitziet, zijn de haardraden fijn. Dat maakt dat het haar heel erg snel in de klit raakt. Mijn haartype vaart meer wel bij vocht dan olie. De haarstrengen absorberen heel makkelijk producten op water basis. Pure olie lijkt niet opgenomen te worden door het haar maar blijft op de haarstrengen zitten. Voor de Twist Out gebruikte ik de Curly Twist Out Cream en de Herbal Styling Gel. Voor de Flat Twist Updo en Afro de Silky Silky Shea Haarboter

flat twist updo ebonyebony natural 4A natural hair twists out ebony 4A natural hair
Flat Twist Updo  – Los haar – Twist Out

Ebony heeft dicht begroeid haar, met S en O-vormige krulletjes, ook bekend als type 4A of 3C en normale haarstrengen. Als het haar los is ziet het eruit als een impossante ondoordringbare bos haar. Om de kapsels te maken gebruikt ze een combinatie van de Curly Twist Out CreamSilky Shea Haarboter en de Herbal Styling Gel. Maar haar lievelings product is de Silky Shea Haarboter. Alle producten zijn in de Kroeshaar webshop te verkrijgen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *