fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Hair Care nu verkrijgbaar in Suriname

Na eerst in Amerika te zijn gelanceerd, zijn de Going Natural Hair Care producten nu eindelijk, officiëel ook in Suriname verkrijgbaar. Om dit heugelijk gebeuren kracht bij te zetten organiseerde de in New York wonende eigenaar Drs. Mireille Liong, een Sabi Wiri weekend, een driedaags evenement om kroeshaar te dekolonialiseren.

De informatie dagen zijn een essentiëel onderdeel van Going Natural Hair Care omdat maar liefst 73% van de Creoolse vrouw te maken heeft met relaxer-induced alopecia, een aandoening van haarbreek en haar uitval als het gevolg van het gebruik van relaxers en weaves. De schokeerende cijfers weergeven duidelijk een dieper liggend probleem.

Het feit dat kroeshaar kapsels nog steeds niet worden geaccepteerd op scholen en in het bedrijfsleven, dragen niet bij aan de gezondheid van dit haartype. Het feit dat je als kroesharige naar het gerecht moet stappen om dreadlocks te kunnen dragen in een werkomgeving, geeft aan dat kroesharigen de enige mensen op aarde zijn, die niet het recht hebben om de door God geschonken haarstrengen op een natuurlijke wijze te dragen.

Waar de Going Natural Hair Care producten dus zijn ontwikkeld om kroeshaar en krullen optimaal te verzorgen, worden de Sabi Wiri dagen georganiseerd om de perceptie van kroeshaar en krullen ten positieve te veranderen.

Kroeshaar kan namelijk pas echt kan floreren wanneer ons haar vrij is van die hebis die onze kapsels vanaf de slaventijd met zich meedragen. Om serieus van deze stigmas af te komen en de perceptie te veranderen moet je naar de wortel van het probleem, zodat je de juiste oplossingen kunt aandragen. Dat is nu juist precies wat wordt beoogd met Going Natural Hair Care en het Sabi Wiri programma aldus Liong, bekend als baanbreekster op dit gebied die ook als eerste de website kroeshaar.com lanceerde. Het doel van Going Natural Hair Care is gezond, florerend haar voor de Creoolse vrouw.

gnproducts

De Going Natural Hair Care lijn bestaande uit acht producten zijn verkrijgbaar bij de volgende zaken:

Naam Adres Telefoon
Andy Home & Beauty Supply Verl.Gompertstraat  
Best Mart Jozef Israelstraat  
Dio Drogist Hermitage Mall, Flex Mall, Maretraite Mall, Lelydorp  
G-Sales Johannes Mungratraat  
Kaki Supermarkt Tourtonnelaan  
Ket Mien & Co Domineestraat  
Lin’s Supermarkt Gemenelandsweg  
Rong Chang Supermarkt Gompertstraat  
RUNET hobbybooks crafts and more Bersabalaan 81B  
Set Kon Agencies Nickerie – Suikerrietstraat  
X & L Commewijne – t.h.v Sol Service Station  
Zinnia Supermarkt Zinniastraat  
     
Kapsalons Adress Telefoon
Salon Simson Romestraat 60 +597.852.41.43
The Hairbox Keizerstraat +597.862.51.11
Kapsalon Minanda Waterkant SMS Pier +597.863.00.01
     
USA    
Naam Adress Telefoon
Sabine’s Hallway 450 Nostrand Ave, Bell 1 Brooklyn, NY 11216 +1.718.789.2673
Bohemian Soul 663 Nostrand ave Brooklyn, New York 11216 +1.718.484.7833

 

Heeft u ook interesse de Going Natural hair Care producten in uw assortiment op te nemen, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *