fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Scalp Conditioning Spray aanrader voor Hoofdhuid verzorging

De Scalp Conditiong Spray werkt!
De Scalp Conditiong Spray werkt!

Toen Adenike, gediplomeerd Kroeshaar Kapser en Specialist in het herstellen van beschadigd haar, de ingredienten van de Scalp Conditiong Spray zag was ze al enthousiast. Nadat ze de spray had uitgeprobeerd en al na vier weken gebruik opmerkelijk resultaat bij haar klanten had waargenomen, was ze niet meer te stuiten.

Mireille, zei ze, je hebt een geweldig product! Een van mijn klanten met locs had last van haarbreek. Ik heb hem de Scalp Conditiong Spray aangeraden en bij zijn volgende bezoek was zijn haar weer helemaal hersteld.

Ook Daphne, met half lang kroeshaar, had een moeilijke plek waar het haar totaal afgebroken was en ook haar heb ik de Going Natural Scalp Spray aangeraden. Zie het resultaat.

In de shop kun je de ingredienten van de Scalp Spray zien maar metname de combinatie van MSM, Rooibos en Groene Thee extract is volgens Adenike helend.

Uiteraard vond ik dat geweldig om te horen vooral omdat Adenike, eigenaar van Woven Wool Hair and Body Experience, behoorlijk kritisch is. Ik heb haar zelfs moeten overtuigen om de Going natural haarproducten uit te proberen omdat ze als Reiki Master en Raw Food specialiste absoluut niet zomaar allerlei producten gebruikt. Als zo iemand jouw product goedkeurt weet je zeker dat je goed zit toch?

Heb jij dus last van haarbreek, een droge hoofdhuid of ben je gewoon opzoek naar een verzorgend product om jouw hoofdhuid te verzorgen dan raad ik je dus van harte de Scalp Conditiong Spray aan met goedkeuring van een Kroeshaar specialiste met bijna 30 jaren ervaring.

the-crown-natural-hairstyle-adenike-side

Tip: Spray de Conditioning spray op voor het slapen gaan en bedek het haar met een conditioning cap en daaroverheen een sjaal zodat de kruiden nog beter kunnen intrekken en hun werk kunnen doen.

Ingredienten
H2O, Biologische Rooibos Thee Extract, Witte Thee Extract, Biologische Groene Thee Extract, Phenoxythenol, MSM, Dimethlaminoethanol, Sodium Hyaluronate Acid, Tetrasodium EDTA, Citric Acid

  the-crown-natural-hairstyle-adenike-back

Wil je uitleg over dit kapsel ga dan naar The Crown from Flat Twists.

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *