fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn angst was dat een kort kroes kopje me niet zou staan

Ayfarah Natural of Suriname
Ayfarah Natural of Suriname

Ayfarah San-A-Jong, leerkracht van beroep is niet opgegroeid met het idee dat kroeshaar slecht haar is, maar leefde wel toe naar dat ze haar haar zou mogen relaxen. Als kind was dat namelijk wat ze om zich heen zag.

Haar eerste keer relaxen was toen ze op de muloschool zat.

Natuurlijk vond ik het leuk, want relaxen, glad haar, was des tijds in. In 2013 ben ik kroes gegaan. Mijn haar viel uit en dat maakt jou als vrouw toch wel erg ongelukkig. Mijn angst was dat een kort kroes kopje mij niet zou staan.

Een echt diepte punt heb ik niet gekend. Het was wel moeilijk om de juiste producten te vinden. 

Ik weet niet of mijn perceptie op kroeshaar wel of niet is veranderd. Je wist altijd wel dat je kroeshaar had, maar de movement zoals nu was er niet.

Kroes gaan heeft me vooral bewuster gemaakt van mijn afkomst. Het heeft mij ook zekerder gemaakt en meer lef gegeven. Nu houd ik van mijn haar omdat het mij laat stralen.

Headshots met korting!

Ik heb met Cliff gesproken en gevraagd of hij ook voor kroeshaar.com leden zulke glamourous head shots zou willen maken en hij heeft ja gezegd. Nu kun jij dus ook zulke Glamerous Kroeshaar head shots laten maken door Clifford San A Jong. Je wordt dan door de master himself geschoten, opgemaakt door een profesionele makeup artiest en drie verschillende “looks.” Dat betekent dat je niet alleen drie verschillende kledingstukken kunt meenemen maar ook drie verschillende kapsels kunt laten zien, bijvoorbeeld haar opgestoken, los, assymetirisch. De verschillende kapsels moeten wel even snel als het omkleden kleding te realiseren zijn. Het is niet de bedoeling dat je 2 uren gaat staan vlechten.

Als je de code KroeshaarGlam doorgeeft betaal je slecht 408 SRD in plaats van 500 SRD. Dat is maar liefst 20% korting! Bel 597-8518121 om een afspraak te maken en hopelijk ben jij de volgende Natural van Su! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *