fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ik wil een Afro maar mijn haar krult niet

mijn haar krult nietgoing natural twistout curly creamIn de onderstaande video beantwoord ik de vraag van Romeo: Hoi ik ben een jongen en 14 jaar en ik wil hoge afro krullen maar wat ik ook doe, het lukt niet om het te krijgen. Ik kam elke ochten maar mijn haar krullt niet. Ik vroeg me af met wat of hoe ik mijn haar moet kammen om mooie hoge krullen te krijgen.

Mijn haar krullt het wel, maar niet mooi. Ik ben naar kapper geweest want ik wou eens afro dus ik liet het groeien en ontkroesen maar ik weet helemaal niet hoe ik het moet verzorgen. Gr Romeo 

Voor het uitgebreide antwoord zie onderstaande video. Heb jij ook vragen over kroeshaar, vul dan het Haar Consultatie Formulier in.

Voor aanbevolen producten om een Afro te maken, zie de Kroeshaar WebShop.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *