fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ontmoet Daphne Baloe, ze moet mee aan Miss Black Hair

Daphne Baloe Kanidaad Miss Black Hair Nederland
Daphne Baloe Kanidaad Miss Black Hair Nederland

Ik doe mee aan Miss Blackhair Nederland omdat ik het belangrijk vind dat jonge meisjes/dames zich meer zeker gaan voelen over zichzelf. Zelf heb ik vaak te maken gehad met onzekerheden. Toch wel vooral mijn huidskleur op de eerste plaats. Op me elfde was dat mijn haar voor dat ik naar het voortgezet onderwijs ging. ‘Je kan zeggen ik voelde me niet altijd even mooi.’

Mijn naam is Daphne Baloe. Ik ben 18 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam Zuid-oost.

Missblack Hair staat in het teken van de donkere vrouw in haar natuurlijke staat. Vooral het zelfbewust zijn van de donkere vrouw speelt een hele grote rol tijdens de missverkiezing.

Dat er een missverkiezing is voor donkere vrouwen met fijn gekruld haar was voor mij eerst raar maar ik ben ook super blij dat er eindelijk zoiets georganiseerd wordt. Daarnaast zie ik dit ook als een kans om mijn vaardigenheden te ontwikkelen. Ik ben nog jong en hoor heel vaak dat ik nog zeeën van tijd heb om te beslissen wat ik eigenlijk nou wil.

Het traject is bijna ten einde en ik sta op het moment heel anders in het leven  dan voordat ik het traject instapte. Ik wil mezelf niet alleen ontwikkelen maar  ook mensen helpen om hun talenten te ondervinden. Ik zelf weet dat je talenten ondervinden een hele lange route kan zijn (een route die zelf nog steeds bewandel) .

Ik hoop dat deze missverkiezing mij bij deze route verder kan helpen. Op het moment heb ik al mijn eigen blog, Youtube kanaal en Facebook pagina waar ik op het moment het voornamelijk heb over kroeshaar  maar ik wil nog zoveel meer doen dan dat en ik weet dat nog veel meer kan dan dat.

Als je mij en de andere missen wilt steunen tijdens finales kan dat op;

Zondag 8 Maart 2015

Isolatorweg 29 De koning party & events

Kaartjes te bestellen via>>> http://missblackhairnederland.nl/

Op mij stemmen kan via>>>http://missblackhairnederland.nl/ProfileDetail/9eb62dac-c57b-4a7e-8fc9-c0de38c6e0de#.VLv_BCuG8WI

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *