fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een goed product dat verzorgt, verzacht en haargroei stimuleert

Goedemorgen Mireille, Ik ben opzoek naar een goed product voor mijn haar, zowel om het te laten groeien als voor verzorging en verzachting. In het verleden heb ik mijn haar gerelaxt. Doehet al jaren niet meer. Ik ben overgegaan naar weaven en vlechten.

going natural scalp conditioning sprayCornrows of kwie kwiebaMijn haar is nu erg kroes, voorkant is gebroken doorhet weaven. Als ik mijn haar kam danvalt er veel uit.Momenteel draag ikeen pruik. (ben er even blij mee omdat het nu in is). Ik heb iets nodig om mijn haar weer gezond te maken, te laten groeien en vooral te voorkomen dat de voorkant niet meer breekt. Ik hoop dus dat u iets voor mij kunt betekenen.

Beste Olivia,
Hoewel vlechten en weaven goed kunnen zijn voor het haar, bieden ze helaas niet gegarandeerd resultuaat. Het probleem van weaven is inderdaad altijd de voorkant, de haarlijn. Aangezien vrouwen vaak weaves dragen van een ander haartype is het moeilijk om het te camaufleren met alle gevolgen van dien. De voorste haarlijn is namelijk ook het meest gevoeligste. De haartjes zijn daar heel fijn en makkelijk breekbaar. Je moet echt uitkijken want als de haarwortels hier eenmaal beschadigd zijn kan het haar niet meer groeien.

Bij vlechten moet je ervoor zorgen dat het haar niet te strak wordt gevlochten en dat je er niet teveel extra haar bij doet. Te strak gevlochten haar of een te strakke weave kunnen de haarzakjes beschadigen. Maar ook als je bij vlechten te veel extra haar toevoegt kan het haar breken omdat het algauw teveel wordt om te dragen voor de dunne haartjes aan de voorkant.
Om een nieuw begin te maken zou ik je aanraden om te beginnen met de Clean Start. De shampoo en Detox conditioner zullen je haar niet alleen diep reinigen maar ook meteen een gezonde boost geven en het haar zacht laten aanvoelen. Daarnaast zou ik de Scalp Conditioning Spray. Dit is hét product dat wordt aangeraden om haargroei te stimuleren door experts in Amerika zoals Adenike van The Woven Wool

Om je haar te verzorgen zou ik de Silky Shea haarboter aanraden om jouw haar te verzorgen en tegelijkertijd zacht en soepel te houden. Om je haar een groei boost te geven zou ik je aanraden elke dag de scalp spray te gebruiken. Deze spray bevat de juiste mineralen om de haarzakjes te voeden en haargroei te stimuleren. Kijk dus even in de Kroeshaar Webshop.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *