fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat kan ik gebruiken om Kroeshaar gezond, mooi en kambaar te maken?

Beste Mireille, Ik heb naar uw uitleg haartype 4c denk ik. Mijn zussen noemden mijn haar vroeger oloisie veer, horloge veren weet je wel. Echt kroes haar met grove draadjes. Vroeger was het mooi vol maar nu voelt het heel weinig aan.

going natural herbal shampooIk heb in het verleden gerelaxed, curly gehad, toen gewaved en daarna weer gerelaxt. Eind oktober 2010 heb ik voor het laast relax gehad in mijn haar, het brak als spageti als ik het kamde of gewoon mijn hand erdoor haalde terwijl alle straight eruit was. 15 februari 2011 ging ik naar een kapster die me zei dat het helemaal dood was en knipte ze het helemaal kort, ik denk tot een lengte van 1cm. of korter zelf. Intussen is het weer aardig gaan groeien.  Zo tussen de 8 en 10 cm. 

Mijn probleem is dat ik heel veel last heb van haarroos sinds mijn 11e, waardoor mijn haar heel gauw onverzorgd uitziet.Ik heb  heel veel uitgeprobeerd maar ze helpen niet. een aantal keren per week wassen zou lukken maar dat gaat niet als je vlechten of wave in hebt. Als ik mijn haren uitkamt kam ik ik het goed uit met een normale haarkam van hoofdhuid tot de puntjes. Dat vind ik fijn en ook makkelijk te vlechten. Mijn haar breekt veel als ik het kam doordat er veel klitten en knopen inzitten. het voelt ook dun en wat brossig aan.Nadat ik het heb geknipt is het wel wat minder geworden. Ik woon nu 4 en een half jaar in Nederland en kom uit Suriname, die haarroos had ik al maar dat brossig haar dat zo droog en dun aanvoeld heb ik sinds ik hier kwam wonen. Ik ben 38, moeder van 3 kids van 11, 4 en 1.5 jaar.

Ik wil mijn haar meer natuurlijk houden  dus geen chemische dingen meer in en mischien af en toe wave voor de verandering. Ik las dat van die haarmasker met houtskool enz. Ik wil jou produkten gaan gebruiken maar weet niet met wat ik moet beginnen of gebruiken. momenteel gebruik ik tonka haarvet van juvet en een mix van castorolie, olijfolie en amla. Het haar kammen gaat niet soepel en als ik het vlecht ziet het er na een dagje  eruit alsof ik het er al weken in heb gedaan. Ik wil er s avonds vlechten in maken en ‘smorgens de vlechtjes uit halen en zo laten ( twisten dus) maar dat lukt niet.

1. Wat kan ik doen en gebruiken om het er weer gezond, mooi te laten zitten en makkelijker kambaar te maken?

2. Mijn dochtertje van 1 en een half heeft ook vol kroes haar die ook moeilijk kambaar is, wat kan ik voor haar gebruiken? Ik gebruik nu castoroli mix olijfoli voor haar haar.

3. Zijn jou produkten ook in Nederland te vinden? Of kan ik zealleen bij jou bestellen?

4. Wanneer zijn de uitverkochte produkten weer op voorraad. Als je naar de produkten kijk zie je dat velen niet op voorraad zijn, zoals die knopen teezer, shee butter enz? Nu zijn er een paar niet meer te zien in die produktenlijst zoals die ….butters.

5. Als ik bestel, hoelang duurt het voor ik ze in Nederland heb?

Ik heb veel mensen om mijn heen verteld over uw produkten waaronder mijn zussen en halfbloed nichtjes die ook geen raad met dat vol haar weten. Ze willen het gaan gebruiken nadat ik het heb gebruikten ze de resultaten bij me hebben gezien.

Graag zie ik uw reaktie op mijn vragen tegemoet. Hoe eerder ik het krijgt des te eerder ik kan beginnen met mijn haar.  Ik voeg 2 foto’s van mijn haar bij. Door het vele vlechten vanaf mijn 12e met  valse vlechten en strak optrekken is de voorkant van mij haar heel dun geworden. zo ziet mijn haar er nu uit. Aub mijn foto’s niet op uw site.

Voor en na gebruik van Going Natural hair Care

 ——————————————– 

Hi Lilian,

going natural silky shea hair butterBedankt voor je belletje en je super uitgebreid schrijven. Hoe meer info hoe beter. Nu heb ik dus een redelijk overzicht van je haar geschiedenis. Bij deze alvast een video van gezond glanzend kroeshaar om je te inspireren.

Ophoping van productresten is een van de meest voorkomende reden dat het haar droog aanvoelt maar ook haar dat aan het herstellen heeft vaak even tijd nodig.

Na jarenlang chemicalien te hebben gebruikt moet het haar gewoon weer even op adem komen en de kroeshaarproducten kunnen daarin heel goed ondersteunen.

1. Wat kan ik doen en gebruiken om het er weer gezond, mooi te laten zitten en makkelijker kambaar te maken?

Allereerst zou ik de Clean Start aanraden voor letterlijk een schoon begin. De conditioner met actieve houtskool elementen zal je haar een enorme boost geven en het zal superacht aanvoelen. Dat maakt het niet alleen ook makkelijker kambaar de producten die je daarna gebruikt zullen ook makkelijk opgenomen kunnen worden. Ik raad je aan om jouw haar uit te kammen met de conditioner er in. Maak dan een aantal twists meteen onder de douche als je de conditioner uitspoelt.

Om je haar ‘s avonds the twisten en s’ochtens eruit te halen zou ik de Curly Twistout Haar Cream en Kruiden Styling Gel van harte aanraden. Om de twist out een hele dag mooi te houden is het wel zaak dat je haar helemaal droog is wanneer je s’ochtends de twists of vlechten eruit haalt. Zorg er dus voor dat je haar niet klets nat is wanneer je gaat slapen. Het is eigenlijk zelfs beter om je haar eerst te laten opdrogen, en daarna producten toe te voegen met eventueel een spray fles om ietwat vocht aan te brengen. Dus als je onder de douche vandaan komt, de conditioner is helemaal uitgespoeld en je haar is in twists  doe je gewoon een baddoek over je hoofd en laat je haar zo een tijdje opdrogen. Daarna kun je met de Curly Twistout Haar Cream en Kruiden Styling Gel. ‘s Ochtends als je haar droog is haal je het eruit en viola. Zie de video instructies voor een super makkelijke Twist Out in kroeshaar 

2. Mijn dochtertje van 1 en een half heeft ook vol kroes haar die ook moeilijk kambaar is, wat kan ik voor haar gebruiken? Ik gebruik nu castoroli mix olijfoli voor haar haar.

Voor kids zou ik de No More Knots aanraden. Kijk maar wat deze mevrouw zelf zegt over het product. 

3. Zijn jou produkten ook in Nederland te vinden? Of kan ik ze alleen bij jou bestellen?

Voorlopig kun je ze alleen via de shop bestellen. Ik ben bezig met een aantal zaken in Nederland en zal je op de hoogte houden.

4. Wanneer zijn de uitverkochte produkten weer op voorraad. Als je naar de produkten kijk zie je dat velen niet op voorraad   zijn, zoals die knopen teezer, shee butter enz? Nu zijn er een paar niet meer te zien in die produktenlijst zoals die ….butters.

Vanaf nu zijn alle producten vollop op voorraad.

5. Als ik bestel, hoe lang duurt het voor ik ze in Nederland heb?

De advies tijd is een week maar vaak is het zelfs sneller.

Bij deze links naar de producten die ik aanraad: Clean Start – Curly Twistout Haar Cream – Kruiden Styling Gel – No More Knots

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *