fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Bruidskapsel voor krullen en kroeshaar

Voor de mooiste dag van je leven heb je vast al jouw droomkapsel in gedachten. Om er zeker van te zijn dat je gewenste kapsel ook de hele dag goed blijft zitten, is een goede voorbereiding een voorwaarde. 

Bruidskapsel voor kroeshaarBelangrijk is om niet alleen rekening te houden met je haartype, je droomkapsel en je hairstylist, maar houdt er ook rekening mee dat het weer invloed kan hebben op je kapsel. Maak daarom samen met je hairstylist een goed plan om moeder natuur te slim af te zijn, want niemand wil een geruïneerd kapsel voor het altaar. Ook met goede haarverzorgingsproducten ben je verzekerd van een mooi en blijvend resultaat. Je moet je absoluut zeker en gelukkig kunnen voelen op deze belangrijke dag en je geen zorgen hoeven te maken over je kapsel.

Updo of opsteken

Door je haar op te steken oftewel een updo blijft je haar zeker de hele dag goed in model. Je haar opsteken kan op verschillende manieren. Zoals een strak getrokken updo waarbij slechts alleen een klein gedeelte van de bovenpartij los zit. Met deze klassieke vorm van opsteken, krijgt je mooie gezicht alle aandacht. Op je bruiloft is het natuurlijk toepasselijk wanneer je updo een romantische look heeft. Tenslotte is je trouwdag de meest romantische dag van je leven. Met een nonchalante updo creëer je die sfeer. Maar hoe steek je je haar nonchalant op? Waar moet je op letten en welke haarverzorgingsproducten verzekeren je van een 24h durend resultaat?

De avond voor je bruiloft

Allereerst draai je de avond voor je bruiloft met Silky Shea Haarboter coils in je haar. Je doet wat gel op je vingers en neemt telkens een flinke pluk haar dat je spiraalsgewijs draait. Wanneer je al je haar hebt gedaan, doe je een band om het haar om de krullen op zijn plek te houden. Vervolgens zet je ter bescherming een douchemuts op. Zo bescherm je je haar tegen wrijving terwijl je slaapt. Door de coils een nacht lang in je haar te laten zitten, krijgt je haar meer stevigheid voor de volgende dag en blijft je haar goed in model.

Voor exclusieve accessoires voor jouw bruidskapsel kijk op de FromUsByUs Bridal Store

De volgende ochtend

De volgende ochtend doe je de douchemuts en de band af en verdeel je Silky Shea Haarboter over je haar. Dit zorgt er voor dat je haar niet gaat pluizen, wanneer je het kapsel in model gaat brengen. Bovendien krijgt je haar een prachtige glans. Met een grove kam met lange tanden, de afro kam, kam je nu voorzichtig door alle coils.

De bovenpartij

Vervolgens duw je vanuit je nek je haar draaiend omhoog als in een Grace Kelly-rol. Je zet dit stevig vast met schuifspelden. Met een tandenspeld zet je het opgestoken haar nogmaals vast. Je kunt nu nog een keer met een grove kam door je haar gaan. Breng de bovenste haarpartij in het gewenste model. Dit doe je door met schuifspeldjes ongewenste losse plukjes vast te zetten. Aan de zijkant schuif je een sierlijke tandenspeld in je haar.

Tip: probeer dit kapsel in de periode voor je bruiloft eerst een keer uit. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *