fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Appartement in New York

Vaak krijg ik verzoeken van studenten of gewoon kennissen die opzoek zijn naar een appartement in New York. Helaas kon ik tot voor kort niemand hier echt mee van dienst zijn, maar nu dus wel. Ik weet een mooi appartement voor een zeer redelijke prijs en die kon ik jullie niet onthouden.

 appartement NY

Het een kamer appartement is in Flatbush een florerende Caribbische wijk waar je het echte leven van New Yorkers kunt meemaken. Je kunt niet alleen kiezen uit diverse supermarkten en health food stores als je zelf wil koken, je kunt ook kiezen uit een scala van restaurants. Behalve de super Amerikaanse ketens zoals Burger King en Subway kun je kiezen uit echte Italiaanse Pizzeria’s, Soul Food en authentiek Caribbisch eten.

Wil je naar Manhattan dan is dat ook helemaal geen probleem. Het appartement is een block verwijderd van de metro en met 20 minuten ben je in het centrum om te shoppen en uit te gaan.

Wil je gewoon relaxen dan is het bekende Prospect Park ook op loop afstand, drie blokjes lopen zoals ze dat in New York zeggen. Je komt dan in een oase van groen, bomen, planten en water.

Het appartement is voor july, september en oktober te huur. De prijs per week is $400 en voor een maand $1200.

Interesse neem contact op.

 Meer over Flatbush New York – Meer over Prospect Park

IMG 4059

IMG 4893

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *