fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zo verzorg je kroeshaar zodat het gezond mooi en lang kan worden

Voor degenen die er van overtuigd zijn dat kroeshaar niet groeit en denken dat het type 4c heel lastig is om mee om te gaan, dit artikel. Lurie Daniel Favors, Meester in de Advocaat met een eigen kantoor in Manhattan, heeft in geen jaren gestraight. De manier waarop ze haar type 4C kroeshaar draagt laat zien dat er helemaal niks is het kroeste type haar.

 Kroeshaar Groei en Verzorging

Lurie met een Afro – Lurie met een Twist Out

Sinds ze de Going Natural Producten gebruikt draagt ze het haar vaker in een Twist Out. Ze gebruikt werkelijk de gehele lijn. Nadat ze het haar gewassen heeft laat ze het eerst opdrogen voordat ze het haar twist met de Curly Twistout Haar Cream en Going Natural Kruiden Styling Gel.

Soms draagt ze de Twists om het haar helemaal te laten opdrogen. Daarna haalt ze de twists uit elkaar voor een twist out. Het haar zit dan niet gewoon mooi, de krullen zitten er stevig in, het haar ziet er glanzend uit en voelt heerlijk zacht.

Als carriere vrouw die gezegend is met zoveel haar heeft ze echter geen tijd om dit elke dag te doen en juist daarom werken de Going Natural Haarproducten voor Lurie.

s ‘Avonds voor het slapen gaan hoeft ze slechts een paar grote vlechten te maken wat nog een 20 minuten in beslag neemt. ‘s Ochtends is het helemaal makkelijk. Gewoon de vlechten eruit halen en viola, ready to go. Zie de video.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *