fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Lace pruiken, Waarom je ze liever kan laten liggen

Niemand houdt van pruiken. Iedereen draagt het liefst haar eigen haar, maar in onze gemeenschap is het bijna normaal om lace wigs of te wel pruiken te dragen die van fijn kant gemaakt zijn zodat vooral de haarlijn natuurlijk lijkt. Helaas is er weer eens niet vergenoeg nagedacht over de consequenties met alle gevolgen van dien.

lacewigs

Voor het dragen van deze lace pruiken, de geweldige uitvinding die iedere vrouw kan voorzien van droom haar, is lijm vereist. Behalve dat het 24 uur per dag dragen van pruiken je eigen haar vestikt, is de lijm die vereist is om de pruik aan te brengen schadelijk voor de haarlijn. Niet alleen omdat de fijne dunne haartjes langs de haarlijn uitgetrokken elke keer worden uittrokken als je de pruik van je hoofd haalt maar ook omdat de lijm gemaakt is van chemicalien die giftig zijn voor je lichaam

Het filmpje van de bekende actrice Countess Vaughn laat zien wat de gevolgen kunnen zijn. Het frapante is dat ze nog steeds een pruik draagt. Het lijkt alsof het nu zover is dat ze niet eens meer genoeg haar heeft om een weave te zetten. Dat is waar ik bang voor was en daarom ben ik kroes gegaan. Moge dit een waarschuwing zijn. Dit wens ik absoluut niemand toe. 

 

Herken je jezelf in dit verhaal kijk dan in de webshop en bestel Clean Start om een aanvang te maken met gezonde haarverzorging.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *