fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Braid locs voor mijn dochter van 9 jaar

Goedemorgen Mireille, Ik ben Karin Luijk, woon in Nederland en samen met mijn man hebben we 6 kinderen waarvan de jongste 2 zijn geadopteerd uit China en Haiti. Onze jongst dochter heeft dus ….. kroeshaar! Ze was bijna 4 jaar toen we haar hebben opgehaald, nu is ze 9,5 jaar. Vanaf het begin heb ik geprobeerd te doen wat goed was voor kroeshaar. Voor advies ben ik  naar kapsalon ‘No Jokes’ in Leiden geweest.

going natural scalp conditioning sprayDe eerste jaren heb ik haar haar zelf ingevlochten ( veel filmpjes op youtube gekeken en geoefend op Barbie kap poppen :-)). De wens van onze dochter is ‘lang haar’. Soms fohn ik het lang, maar een regenbuitje en plop, al haar haar zit weer tegen haar hoofd aan. 5 weken geleden heeft ze voor de eerste keer ‘extensions’ gekregen waar ze zelf heel erg blij mee is. Mijn ‘probleem’ daarmee is dat het toch ‘nep’haar is, en het zit maar hooguit 2,5 maand. Al een aantal jaren volg ik jou berichten via ‘kroeshaar.com’ en ik wordt steeds enthousiaster over jou nieuwe kapsel! Dit lijkt me ook zo mooi, handig en vooral blijvend kapsel voor mijn dochter! 

Maar nu dus de vraag: waar kan ik het beste de braids laten zetten, en natuurlijk onderhouden? Ik begrijp dat de echte sisterlocks niet te betalen zijn, dus het zou dus echt moeten beginnen met de hele kleine braids. Heb jij tips voor ons, we wonen in de buurt van Leiden, maar Den Haag of eventueel Amsterdam is ook voor een keer in de 2 of 3 maanden geen probleem (dat is toch de termijn dat je de dreads weer moet laten ‘bijwerken’/locken?
Ik hoor graag van je!

Groetjes ook namens onze dochter Berline,
Karin

braidlocs for kids
Nala kreeg op haar 5 de verjaardag braidlocs en is dol op haar haar!

Karin, omdat ik las Amsterdam of Denhaag ben ik in de video ben ik vergeten te vermelden dat je natuurlijk ook naar Rotterdam kunt. Daar zit Chantel, gecertificeerd Sister Loctitian. Zij zou dus bij uitstek geschikt zijn om het haar van je dochtertje te verzorgen, maar hier is de lijst van  Kapsalons in Nederland gespecialiseerd in Kroeshaar . Zie ook Berline 9 jaar heeft Sisterlocks

Voor de zekerheid ook de producten die ik adviseer om te beginnen: De Kruiden Shampoo en Detox Conditioner om een Clean Start te maken. Om de braidlocs te verzorgen gebruik je net als ik de: Scalp Conditioning Spray

Heb je ook een vraag? Gebruik dan Kroeshaar Consultatie Formulier om deze te stellen en beschrijf zo uitgebreid mogelijk  jouw haar situatie. Of je kroes bent of niet, hoe lang je kroes bent, wat je haar issue is, hoe lang je al met je issue zit, wat voor producten je hebt gebruikt enz. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *