fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Nog meer sneeuw in Bedstuy

Zo ziet Bedstuy, de buurt waar ik woon in New York eruit als het overdag sneeuwt. Het is soms werkelijk een magisch gezicht, maar niet alles wat blinkt is goud. De sneeuw was erg zacht waardoor de straten best glibberig waren. Als je niet uitkijkt glij je zo uit. Wat ook errug vervelend is is dat natte voeten bijna niet te voorkomen zijn. Ik haat natte voeten.

 

Snow in Brooklyn

Zo ziet Bedstuy, de buurt waar ik woon eruit als het overdag sneeuwt. Het ziet er soms werkelijk magisch uit, maar niet alles wat blinkt is goud. De sneeuw was erg zacht waardoor de straten best glibberig waren. Als je niet uitkijkt glij je zo uit. Wat ook errug vervelend is is dat natte voeten bijna niet te voorkomen zijn. Ik haat natte voeten.

Snowy BedStuy

Maar ach, het is maar een seizoen en ook dat is deeltijd, dus voor nu probeer ik maar te genieten. Mijn haar zit toch lekker onder mijn muts.

BedStuy Brooklyn

Snow in New York Brooklyn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *