fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

No Pants Subway ride

Het is elf jaar geleden begonnen, maar tot nu toe had ik er nog niet van gehoord. De regels, je moet je broek in de metro uitdoen en een strak gezicht houden.

Hmmm, behalve dat ik GRUWEL van koude benen, weet ik niet of het mij zou lukken een strak gezicht te houden tussen al die figuren met ontblote winter benen, daarom heb ik er maar vanaf gezien mee te doen. Grappig is het wel vind je niet?

No Pants Subway ride
Foto van pix 11 News

Het is elf jaar geleden begonnen, maar tot nu toe had ik er nog niet van gehoord. De regels, je moet je broek in de metro uitdoen en een strak gezicht houden.

Hmmm, behalve dat ik GRUWEL van koude benen, weet ik niet of het mij zou lukken een strak gezicht te houden tussen al die figuren met ontblote winter benen, daarom heb ik er maar vanaf gezien mee te doen. Grappig is het wel vind je niet?

Suriname heeft geen metro en in de bus zie ik het echt niet gebeuren. Nederland heb ik nog niet op de lijst gezien maar wie weet. Bij deze een link naar de historie en hoe je mee kunt doen: http://improveverywhere.com/2013/01/14/no-pants-subway-ride-2013/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *