fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Welke producten moet ik kiezen voor mijn type kroeshaar?

Ik heb zo’n moeite te bepalen wat voor type haar ik heb in het LOIS-systeem. Rond mijn kruin is het geen enkel probleem, dat is duidelijk een S. Echter, de zijkanten bij mijn slaap, vind ik lastig te bepalen. Ik doe een foto in de bijlage.

Kroeshaar twisted froBeste Mireille,

Ik heb zo’n moeite te bepalen wat voor type haar ik heb in het LOIS-systeem. Rond mijn kruin is het geen enkel probleem, dat is duidelijk een S. Echter, de zijkanten bij mijn slaap, vind ik lastig te bepalen. Ik doe een foto in de bijlage.

En wat is het advies qua verzorging voor dit type haar? Welke produkten in uw lijn zijn aan te bevelen?

Bij voorbaat dank.

gr,

Grace

——————————-

Hallo Grace,

Bedankt voor jouw vraag. Het kan inderdaad behoorlijk verwarrend zijn, zo een haartypering systeem. Wat belangrijk is om te weten is dat wij, afrocentrische mensen, vaak meer dan een type kroese krulletjes hebben op een enkel hoofd. Belangrijker nog is dat meer dan het type krul, de gesteldheid van de haarstrengen opzich bepalend is voor de haarproducten die het beste effect zullen hebben.

Je zou het kunnen vergelijken met smaakpapillen, sommigen mensen houden meer van zoet dan van zuur en andersom. Zo persoonlijk is het ook met producten. Om nog een vergelijking te maken ter verduidelijking, als je ziek bent bijvoorbeeld proef je minder. Iemand op dat moment de hoogst culinaire en dure hapjes voorschotelen heeft het geen zin omdat die persoon er waarschijnlijk niet eens zin in heeft maar het eten niet eens zal proeven. Wat het lichaam nodig heeft om te herstellen zijn basis elementen zoals vitaminen en mineralen die aanwezig zijn in natuurlijke gezonde voeding. Dat is dan ook het principe van de going-natural haarproductenlijn; het combineren van elementaire natuurlijke ingredienten voor het herstellen, verzorgen en laten floreren van kroes en krullend haar.

Waar je op dit moment opzoek naar bent kan ik niet opmaken uit jouw mail, want je schrijft bijvoorbeeld niet dat je een probleem hebt is of naar een oplossing opzoek bent. Daarom ga ik er vanuit dat je opzoek bent naar betere producten voor jouw haar.

In dit geval kan ik je aanraden om simpel te beginnen met Clean Start oftewel een schone start. Ik denk dat wanneer je deze producten gebruikt, het verschil zal ervaren in wat producten werkelijk kunnen doen voor jou haar. Indien je jouw krullen, S of zigzal wil definieren kan ik je aanraden de Curly Twistout Haar Cream of de Going Natural Kruiden Styling Gel er bij te bestellen. De klanten zijn ook erg enthousiast over deze producten.

Nu hoop ik dat je gauw een bestelling plaatst en laat weten hoe de producten bevallen.

Happy new year!

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *