fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat zijn de beste producten voor mijn haartype?

Beste Mireille,Ik heb zo’n moeite te bepalen wat voor type haar ik heb in het LOIS-systeem. Rond mijn kruin is het geen enkel probleem, dat is duidelijk een S. Echter, de zijkanten bij mijn slaap, vind ik lastig te bepalen. Ik doe een foto in de bijlage.

En wat is het advies qua verzorging voor dit type haar? Welke produkten in uw lijn zijn aan te bevelen? Bij voorbaat dank.

gr, Grace

——————————-

afro 4c natural hair lurievalentine afro 4B hair type Sebony natural 4A natural hair

Lurie’s favortiet product: Silky Shea Haarboter – Mireille’s favoriete product: Curly Twistout Haar Cream – Ebony’s favoriete product: Silky Shea Haarboter

Hallo Grace,

Bedankt voor jouw vraag. Het kan inderdaad behoorlijk verwarrend zijn, zo een haartypering systeem. Wat belangrijk is om te weten is dat wij, afrocentrische mensen, vaak meer dan een type kroese krulletjes hebben op een enkel hoofd. Belangrijker nog is dat meer dan het type krul, de gesteldheid van de haarstrengen opzich bepalend is voor de haarproducten die het beste effect zullen hebben.

Je zou het kunnen vergelijken met smaakpapillen, sommigen mensen houden meer van zoet dan van zuur en andersom. Zo persoonlijk is het ook met producten. Om nog een vergelijking te maken ter verduidelijking, als je ziek bent bijvoorbeeld proef je minder. Iemand op dat moment de hoogst culinaire en dure hapjes voorschotelen heeft het geen zin omdat die persoon er waarschijnlijk niet eens zin in heeft maar het eten niet eens zal proeven. Wat het lichaam nodig heeft om te herstellen zijn basis elementen zoals vitaminen en mineralen die aanwezig zijn in natuurlijke gezonde voeding. Dat is dan ook het principe van de going-natural haarproductenlijn; het combineren van elementaire natuurlijke ingredienten voor het herstellen, verzorgen en laten floreren van kroes en krullend haar.

Waar je op dit moment opzoek naar bent kan ik niet opmaken uit jouw mail, want je schrijft bijvoorbeeld niet dat je een probleem hebt is of naar een oplossing opzoek bent. Daarom ga ik er vanuit dat je opzoek bent naar betere producten voor jouw haar.

Om je toch een idee te geven zie het artikel De verschillende typen Kroeshaar

Nu hoop ik dat je gauw een bestelling plaatst en laat weten hoe de producten bevallen.

Happy new year!

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *