fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Keratin behandeling en kroeshaar

Ondanks het feit dat deze vraag enkele malen is gesteld en beantwoord, blijft het terug komen; zijn keratine straighteners geschikt voor kroeshaar. 

Ondanks het feit dat deze vraag enkele malen is gesteld en beantwoord, blijft het terug komen; Zijn keratine straighteners of is een keratine behandeling geschikt voor kroeshaar? Deze vragen zijn eerder gesteld door kroeshaarleden. Het antwoord kun je lezen door op de volgende links te klikken: 

Mijn haar is gebroken, wat kan ik gebruiken? en Haarbreek door Keratine of relaxer 

Uiteraard ben ik allang geen expert meer op het gebied van relaxers. langer dan tien jaar heb ik niet gestraight. Wel volg ik op de voet wat er wel en niet goed is voor kroeshaar natuurlik en gelukkig maar.

Keratine relaxers, ook wel Japanse straight genoemd, zijn vaak in het nieuws geweest. Helaas niet altijd voor positieve ervaringen. Hoewel de producten werden opgehemeld was er altijd wel wat.Niet alleen vielen de resultaten zwaar tegen ook de hoeveelheid formaldehyde tastte de gezondheid van kappers aan. Bij deze het filmpje dat niet zo lang geleden in het nieuws was.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *