fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

America’s Next Natural Model’s eerste Commercial

Dit jaar was de prijs voor America’s Next Natural Model niet alleen $1,000 maar ook een foto shoot in New York die door mij persoonlijk wordt geregiseerd evenals een commercial voor een van onze sponsoren.

 

Curly Coils Jayme

Dit jaar was de prijs voor America’s Next Natural Model niet alleen $1,000 maar ook een foto shoot in New York die door mij persoonlijk wordt geregiseerd evenals een commercial voor een van onze sponsoren.

Curly Coils Jayme
Jayme for Sula NYC

De prijs is een bekroning voor hard acht weken hard werk want de competitie is tof. Alle modellen doen mee om de beste foto’s te schieten en de hoogste prijs binnen te halen, maar als de competitie afgelopen is moet de winaares nog maar bewijzen dat ze echt de beste is.

Curly Coils Jayme
Jayme voor Going-Natural.com

Dit heeft Jayme Goodwin, winaares 2013, meer dan bewezen. Niet alleen ik maar ook de sponsoren Sula NYC en Gruvi waren onder de indruk van Jayme’s kwaliteiten. Meer dan een mooi uiterlijk hebben ook haar persoonlijkheid en haar werkethiek de sponsoren verbijsterd. En ik, ik was super happy. Want uiteindelijk doe ik het daarvoor. Nu ben ik benieuwd wat jij van de foto’s en video vindt.

Klik hier voor de Commerical voor Gruvi Juices.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *