fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Demonstratie

Melanta kroeshaar model

Dit zijn de modellen die graag voor jou demonstreren hoe je de verschillende kapsels kunt maken. Het doel van deze demonstratie is om te laten zien hoe je zelf je haar kunt verzorgen en diverse kapsels kunt maken als je de juiste haarproducten hebt. Die zorgen niet alleen dat jouw kapsel goed blijft zitten maar ook dat je haarstrengen goed verzorgd worden.

Melanta die je waarschijnlijk kent van de Miss Kroeshaar verkiezing, gaat demonstreren hoe ze met de Haarmelk en de Curl Keeper een makkelijke Twist Out kan maken.

Gail, die zich als een van de eerste heeft aangemeld met een heerlijk mooie afro, gaat demonstreren hoe je met dezelfde Haarmelk en Curl Keeper een Kumba Out kunt maken.

En last but certainly not least, is ons jongste model Anna. Haar Nederlandse moeder is zo trots op haar en doet er alles aan om Anna ook trots te laten zijn op haar mooie kroese haren. Dat lukt aardig. Anna vindt het leuk om zich mooi te maken en model te staan.

Haar moeder gaat ook met de Haarmelk en Curl Keeper twists maken om te laten zien hoe je een prachtig mooie twist out kunt maken.

Met deze twee producten kun je dus heel ver uit de voeten. Je hebt echt geen 100 haarproducten nodig, maar gewoon de juiste formules. De Haarmelk en de Curl Keeper zullen ook meteen daar verkrijgbaar zijn. Mocht je niet langs kunnen komen dan kun je ze via de Webshop bestellen.

silky shea voor droog haar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *