fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kom je naar de Kroeshaar Demonstratie?

Na een super hectische week ben ik zeer verheugd te kunnen zeggen dat ik weer eens op Nederlandse bodem ben. Voor mijn vertrek heb ik namelijk een bedrijfspresentatie mogen doen in het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York. Je kunt er alles over lezen in het stuk Kroeshaar bij de United Nations.

Melanta silky shea voor droog haar
Na een super hectische week ben ik zeer verheugd te kunnen zeggen dat ik weer eens op Nederlandse bodem ben. Voor mijn vertrek heb ik namelijk een bedrijfspresentatie mogen doen in het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York. Je kunt er alles over lezen in het stuk Kroeshaar bij de United Nations.

Kroeshaar Demonstratie
Uiteraard mag dat de pret niet drukken van wat er komen gaat dit pre-Keti-Koti weekend bij Real Sranan. Behalve Anna, het jongste kroeshaar model zijn nu ook de andere modellen die de demonstratie gaan doen, bekend. Als je echt een fan bent ken je Melanta waarschijnlijk al van Miss Kroeshaar maar Gail is nieuw. Alle drie modellen gaan verschillende kapsels voor jullie demonstreren. Ze hebben allemaal verschillende typen kroeshaar dus je kunt vast leren uit de demonstratie. Ik verheug me er enorm op en hoop jullie allen te zien. Je kunt je hier nog aanmelden voor het Kroeshaar Keti Koti Evenement.

Haarproducten in de aanbieding
Als je haarproducten nodig hebt, moet je zeker langs komen. Na de demonstratie kun je naar hartelust de producten aanschaffen die je nodig hebt voor een hele schappelijke prijs. Hopelijk tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *