fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Keti Koti update

Terwijl mijn locjes langzaam maar zeker groeien nadert ook keti koti. Dit jaar, 150 jaar na afschaffing, lijkt er meer aandacht aan het slavenverleden te worden besteed. Hoeveel kroeshaar en slavernij met elkaar te maken hebben, kun je lezen in Kroeshaar en Keti Koti, een column die ik een paar jaar geleden had geschreven. Uiteraard ben ik benieuwd wat je ervan vindt en hoop ik dat het je aanspoort te komen naar mijn lezing op 22 juni op het podium van Real Sranan.

silky shea voor droog haar

Terwijl mijn locjes langzaam maar zeker groeien nadert ook keti koti. Dit jaar, 150 jaar na afschaffing, lijkt er meer aandacht aan het slavenverleden te worden besteed. Hoeveel kroeshaar en slavernij met elkaar te maken hebben, kun je lezen in Kroeshaar en Keti Koti, een column die ik een paar jaar geleden had geschreven. Uiteraard ben ik benieuwd wat je ervan vindt en hoop ik dat het je aanspoort te komen naar mijn lezing op 22 juni op het podium van Real Sranan. 

Kroeshaar Modellen
Ik heb verrassend veel aanmeldingen gehad voor de workshop. Leuk, vind ik dat, maar nog niet iedereen heeft bevestigd! Ik heb er drie nodig dus mocht je nog interesse hebben stuur een mailtje met een recente foto met los haar. Bij deze stel ik het jongste kroeshaar model voor, Anna.

Webshop
Mocht je nog producten nodig hebben, bestel ze nu, voordat ik vertrek naar Nederland, dan heb je ze tenminste op tijd. Uteraard zijn er ook weer aanbiedingen!

Kroeshaar in de UK
Vanaf 2 juli is een deel van de kleurrijke collectie “The Pursuit of Nappiness” te zien in het Fitzwilliam Museum in Camebridge, Engeland. De kroeshaarkapsels maken deel uit van de tentoonstelling “Origins of the Afro Comb, 6,000 years of culture, politics and identity”. Uiteraard is het een hele eer om deel te nemen aan deze tentoonstelling. De bovenstaande foto is een van de originele stukken die te zien zullen zijn. Ben je dus toevallig in de buurt deze zomer of in de herfst, dan is deze zeldzame tentoonstelling, absoluut de moeite waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *