fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Uitnodiging voor slecht haar Ontworteld

Bij deze nodig ik jou graag uit om mijn lezing “Slecht haar Ontworteld”, in het kader van 150 jaar afschaffing van de Slavernij, bij te wonen. De lezing, gesponsord door Jorgen Raymann, wordt gehouden op 22 juni in het gebouw van Real Sranan. Uiteraard is er ook een haar demonstratie. Het wordt vast bomvol dus begin je nu al vooraf te registreren.

silky shea voor droog haar

Slecht haar Ontworteld

Bij deze nodig ik jou graag uit om mijn lezing “Slecht haar Ontworteld”, in het kader van 150 jaar afschaffing van de Slavernij, bij te wonen. De lezing, gesponsord door Jorgen Raymann, wordt gehouden op 22 juni in het gebouw van Real Sranan. Uiteraard is er ook een haar demonstratie. Het wordt vast bomvol dus begin je nu al vooraf te registreren.

Modellen
Voor de haar demonstratie heb ik nog drie modellen nodig. Als model krijg je producten om te demonstreren hoe je een twist out kan maken. Heb je kroeshaar en wil jij model staan, stuur me dan een mailtje.

Kroeshaar in de UK
Vanaf 2 juli is een deel van de kleurrijke collectie “The Pursuit of Nappiness” te zien in het Fitzwilliam Museum in Camebridge, Engeland. De kroeshaarkapsels maken deel uit van de tentoonstelling “Origins of the Afro Comb, 6,000 years of culture, politics and identity”. Uiteraard is het een hele eer om deel te nemen aan deze tentoonstelling. De bovenstaande foto is een van de originele stukken die te zien zullen zijn. Ben je dus toevallig in de buurt deze zomer of in de herfst, dan is deze zeldzame tentoonstelling, absoluut de moeite waard.

roller-braid2Haarverhaal
Lees ook het verhaal van Sharron over kroes gaan en Irms blog over juicen.

 Webshop
De Roller Braid is terug en in de aanbieding! Perfect op tijd voor de zomer wanneer je graag vlechten of twists draagt waarbij jouw hoofdhuid blootgesteld wordt aan de zon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *