fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Jayme’s favoriete Haarproducten

Afro kroeshaar kapsel

Als contestant van America’s Next Natural Model heb ik Jayme gevraagd om de Going-Natural producten uit te proberen. Ze was eerst wat huiverig omdat ze liever gewoon bij haar eigen producten blijft. Toen ik zei dat ze het gewoon eerlijk mocht zeggen als de producten haar niet bevielen omdat ik de feedback kan gebruiken, ging ze uiteindelijk akkoord. Bij deze haar response.

Mijn favoriete Going Natuurlijke producten zijn absoluut de Curly Twist Out Hair Milk en de Curl Keeper. Alle producten in Going Natural zijn geweldig, maar deze twee zijn mijn top favorieten.

Ik hou van de haarmelk omdat het zo multi-bruikbaar is. Ik kan het gebruiken voor twist outs, braid outs, of zelfs alleen maar als mijn haar extra vocht nodig heeft.

Door het gebruik van de Twist Out Haarmelk heb ik ontdekt dat ik mijn krullen ook mooi strak kan krijgen. Hiervoor hoef ik gewoon mijn haar met water te sprayen, het in delen te ontknopen en daarna de haarmelk met de Denman borstel door mijn haar te borstelen. Dit geeft werkelijk perfecte krullen!

De Curl keeper vind ik ook heerlijk. Net als de haarmelk is het multi-bruikbaar. Het werkt ook goed om mijn krulletjes mooi in vorm te krijgen, maar ik gebruik het ook voor bijvoorbeeld flat twistsof conrrows omdat het mijn haar hydrateert waardoor het langer goed blijft zitten. De Curl Keeper is ook goed voor een pijpenkrulen of rollers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *