fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Claudia’s Kumba Out

kroeshaar kapsel Kumba out

going natural silky shea hair butterDe eerste die me heeft laten weten dat ze het Kumba Out kapsel heeft geprobeerd is Claudine. Bij deze haar mailtje:

Hoi Mireille,
Bedankt voor deze eenvoudige uitleg over het maken vab dit kapsel! Het maakt wel stevige krullen. Het haar krimpt behoorlijk. Misschien is mn haar niet kroes genoeg voor dit kapsel?

Jammer genoeg kon ik geen betere foto’s maken vd achterkant. Keep up the good work!!

Liefs,
Claudine

Het Claudine, ik vind het echt geweldig dat je het hebt uitgeprobeerd en natuurlijk vind ik het helemaal te gek dat je ook foto’s hebt gemaild.

De Kumba out maakt inderdaad stevige krullen. Het voordeel is dat ze lekker lang goed blijven zitten, maar het nadeel is wel dat je haar korter lijkt ja omdat het zo heel erg krult. Opzich maakt het niet uit hoe kroes of krullend je eigen haar is. In de video lijkt mijn haar ook korter dan het is. Het mooie van dit kapsel is echt dat het ieder’s eigen krulpatroon mooi tot uiting brengt.

Bedankt voor de mail en de leuke fotos. Een ieder die het wil uitproberen, graag hoor ik van je. Je kunt natuurlijk ook gewoon een de foto’s oploaden als je een kroeshaar.com account hebt. Dan staan de foto’s sneller op de site.

Meer foto’s van dit kroeshaar kapsel kun je hier zien: Kumba Out for ANNM 2013.

kroeshaar kapsel Kumba outkroeshaar kapsel Kumba outkroeshaar kapsel Kumba out

 Aan te raden product: Silky Shea Haarboter

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *