fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

En de winaar is …

Ik heb mijn ogen even gesloten gehouden voordat ik de reacties heb gelezen. Nu ben ik een en al 😀 😀 😀 😀

Ik heb mijn ogen even gesloten gehouden voordat ik de reacties heb gelezen. Nu ben ik een en al 😀 😀 😀 😀

Ik heb ook een paar reacties ontvangen van mensen die denken dat ze alleen maar met facebook kunnen reageren. Vandaar dat ik ook commentaar heb gelpaatst om te laten zien dat je geen facebook nodig hebt om te reageren. Als je gewoon op de site inlogt kun verschijnt automatisch het vakje om commentaar plaatsen.

Maar goed, de keus is zoals verwacht erg moeilijk. Het is echt hartverwarmend om te lezen. Ik weet niet of jullie een idee hebben maar soms zit ik echt vreselijk vast als het niet met de site is dan met producten of wat anders. De rompslomp die bij het ondernemen hoort denk ik maar als ik dan een van jullie reacties lees voel ik gewoon weer een smile op mijn gezicht komen en is het leven weer goed!

Wat me het meest aan mijn hart gaat zijn de reacties van Shirin en Roos en wel hierom.

De reden dat ik dit ben begonnen is omdat ik me heb gerealiseerd dat er vrouwen zijn die zich schamen voor hun kroeshaar en dat deed me ernstig pijn. Om te lezen dat ze dankzij deze site het nu wel durven geeft zoveel voldoening. Ook het feit dat Roos zegt dat ze hoopt dat haar zoon kroeshaar heeft is geweldig om te lezen. Dat bewijst dat er zo fundamenteel is veranderd van de tijd dat mensen babies met “goed” haar wilden.

Ik zal je maar niet meer in spanning houden. De winaar is Shirin! Dus Shirin als je even jouw adres mailt gaat het pakket meteen naar Suriname. Gefeliciteerd!
 

Kroeshaar Producten pakket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *