fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Devine & Natural

  Helaas is het alweer bijna het einde van de zomer. Langzaam maar zeker moeten we ons weer voorbereiden op een nieuw seizoen en hoe kan dat beter dan een Sabi Wiri Dei!

Mireille KroeshaarHallo beste mensen,

Helaas is het alweer bijna het einde van de zomer. Langzaam maar zeker moeten we ons weer voorbereiden op een nieuw seizoen en hoe kan dat beter dan een Sabi Wiri Dei!

Inderdaad, je leest het goed. Chantel Zalmijn, de bekende Sisterlocks consulente uit Rotterdam, heeft mij uitgenodigd om samen met haar weer eens gezellig een informatie dag te organiseren. Er staan veel, heel veel, en echt alleen maar leuke dingen op het programma.

Helaas is het alweer bijna het einde van de zomer. Langzaam maar zeker moeten we ons weer voorbereiden op een nieuw seizoen en hoe kan dat beter dan een Sabi Wiri Dei!

Inderdaad, je leest het goed. Chantel Zalmijn, de bekende Sisterlocks consulente van Devine Hair Solutions, heeft mij uitgenodigd om samen met haar weer eens gezellig een informatie dag te organiseren. Er staan veel, heel veel, en echt alleen maar leuke dingen op het programma.

Sowieso krijgen jullie twee documentaires te zien waarvan een gloed nieuwe Amerikaanse en een van eigen bodem. De trailer van BLACK ROOTS van onze eigen Sylvia Martes, studente aan de Gerrit Rietveld Academie , is nu te zien op kroeshaar.com. De Amerikaanse titel houd ik nog even geheim.

Daarnaast kom ik speciaal om ook een gratis workshop te geven. Ja, je hoort het goed, ik geef een gratis workshop en daarin probeer ik zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Als je wil dat jouw vraag aan bod komt kun je die dus nu al achterlaten op de site. Uit het aantal vragen dat wordt gepost zal ik minstens 5 beantwoorden.

Mireille KroeshaarVerder heb ik nog een vrijwilligerster nodig om een demonstratie tijdens de workshop uit te voeren. Om een idee te krijgen van wat er van je verwacht wordt, zie de video van Lurie en de Going Natural Hair Milk. Mijn kapsel op de foto is op dezelfde manier gedaan. Mocht je interesse hebben om laat het dan via email weten.

Uiteraard is er ook een kleine update. Vorig jaar heb ik persoonlijk kennis mogen maken met Aisa Tjon, een zeer tallentvolle modeontwerpster die kleren haakt. Ze was sponsor van Miss Kroeshaar vorig jaar. Niet alleen een leuk interview om te lezen, ik weet zeker dat haar creaties  je zullen aanspreken. Het artikel kun je hier lezen: Aisa Tjon

Het evenement Devine & Natural wordt gehouden op zondag 9 september in de Thalia Lounge aan de Kruiskade 31 in Rotterdam. Het wordt vast een super begin van een nieuw seizoen en natuurlijk hoop ik je daar te zien.

 

 

 

 

 

Mireille Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *