fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Olympisch Kroeshaar

 Fawakka? Genieten jullie ook van de Olympische spelen? Ikzelf geniet met volle teugen ondanks het feit dat de uitzendingen hier niet live zijn. Het is weer een gedoe met tv-rechten dus volg ik sommige uitzendingen maar live via het internet.

Krullen in kroeshaarFawakka? Genieten jullie ook van de Olympische spelen? Ikzelf geniet met volle teugen ondanks het feit dat de uitzendingen hier niet live zijn. Het is weer een gedoe met tv-rechten dus volg ik sommige uitzendingen maar live via het internet.

Waar ik genant veel van heb genoten is van kanidaad Romney zijn performance op het internationale plateau. Als je een beetje Amerikaanse poliek volgt weet je dat het de tegenkandidaad van President Obama die gigantische “gaffs” heeft gemaakt tijdens zijn bezoek aan Engeland. Die beelden, vooral de reactie van Minister-President David Cameron blijven lachen.

Uiteraard geniet ik ook mateloos van prestaties van de atleten. Van volleybal tot en met tafeltennis. Vroeger was ik echt een volleybal fanaat en ik was zelfs ooit semi kampioen tafeltennis van Suriname. Had je niet gedacht he? En dat alles deed ik met gestraighte haren. Ik hoef je niet te zeggen dat mijn haar altijd alle kanten uitstak.

Dat brengt me op de reacties van de mensen op Gabby Douglas’ haar. Voor degenen die het niet weten Gabby heeft samen met haar team goud gewonnen voor de USA bij het onderdeel Gymnastiek. Werkelijk een super prestatie. Desondanks was de twitter sfeer vol van opmerkingen dat Gabby naar de kapper had moeten gaan voor haar optreden. Opmerkingen die jammer genoeg alleen van mensen kunnen komen die zich diep schamen voor kroeshaar. Ik vraag me af wat ze zouden hebben gezegd als ze een afro had.

Anyway, ik heb weer een leuke update voor jullie. Een interview met een voorbeeld Surinaamse vrouw die carriere maakt terwijl ze nooit heeft gerelaxt: Joyce Rozenhout. Ik denk dat je het best een leuk verhaal zal vinden.

Verder kan ik melden dat ik bezig ben met een aantal nieuwe producten. Het zal nog even duren, maar ik kan niet wachten om ze in de shop te plaatsen. Over de nieuwe haarmelk ben ik blij te kunnen vermelden dat de bekende haarstylist Derreck Scurrie deze heerlijk vindt. Bij deze een link naar de aanbevolgen instructie voor Vrolijke krullen met de Haarmelk. Uiteraard zijn er ook Olympische zomer aanbiedingen in de webshop.

Odi en een hele fijne week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *