fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Het International African Arts Festival

Sinds ik het International African Arts Festival ontdekt heb, houd ik dit weekend altijd vrij om de stands daar af te lopen, foto’s te maken, nieuwe muziek te gaan beluisteren en nog veel meer. Het is echt het kleurrijkste festival dat ik ooit heb meegemaakt.

Kroeshaar.com Sinds ik het International African Arts Festival ontdekt heb, houd ik dit weekend altijd vrij om de stands daar af te lopen, foto’s te maken, nieuwe muziek te gaan beluisteren en nog veel meer. Het is echt het kleurrijkste festival dat ik ooit heb meegemaakt.

Ik vind het zo een fantastisch evenement dat ik me als vrijwilligster heb aangemeld en onder andere de website van ze heb gemaakt: http://www.iaafestival.org/.

De organisatoren van het festival stonden dit jaar echter voor een grote uitdaging. Venwege constructie waren de velden beperkt en hadden ze ruimte gebrek. Daardoor waren er niet evenveel stands als vorig jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. 

De afgelopen vier dagen stonden kleurige stands met van alles en nog wat klaar om bezoekers te aan te trekken. Muziek, eten, kleding, kunst en sieraden in overvloed. Het is zo moeilijk kiezen. Alles is mooi. Als je niet uitkijkt ben je falliet voordat de maand goed begonnen is.

Bij deze twee Rastafarians afkomstig uit Jamaica heb ik heerlijke kokos gekocht. Het wordt voor je neus opengekapt. Als je klaar bent met drinken wordt er als vanouds een “lepetje” voor je gekapt uit de kokos bast zodat je het vlees al lepelend kan opeten. Heerlijk!

Mensen die mij vragen waar ik mijn accessoires vandaan haal, dit is mijn geheim. Het International African Arts Festival doet haar naam eer aan. Op dit festival vind je werkelijk sieraden, stoffen en designs van all over de Diaspora.

Dit festival is absoluut de moeite waard. Tegenwoordig bieden ze ook betaalbaar onderdak voor degenen die van buiten New York komen omdat er zoveel interesse voor is. Ik geloof dat het studenten kamers zijn. Het festival is elk jaar rond het weekend van 4 juli. Mocht je interesse hebben, laat het dan tijdig weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *