fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Chassity Bynum

America’s Next Natural Model 2012. 

Chassity Bynum Winnaar van American Next Natural Model


Gefeliciteerd Chassity! Hoe voel je je?
Ik ben zielsgelukkig!

Wat ging er door je heen toen je de laatste email las waarin stond dat je had gewonnen?
Ik las de email om 3 uur ‘s nachts en het voelde meteen alsof ik helemaal niet had geslapen. Ik was extreem blij en had heel veel andere emoties tegelijkertijd.

Laten we even terug gaan; hoe heb je over de wedstrijd gehoord en waarom besloot je mee te doen?
Ik was al bekend met de site en bezocht deze voor informatie voor mijn groepsite waar mensen met natuurlijk haar elkaar kunnen ontmoeten. Toen ik hiernaar zocht, zag ik de wedstrijd.

Kun je ons vertellen wat je in het dagelijks leven doet en hoe je deze wedstrijd daarmee hebt kunnen combineren? Heb je al vaker modellenwerk gedaan?
Nou, toen ik begon aan de wedstrijd was ik al anderhalf jaar een huismoeder (Ik heb twee kinderen in de leeftijd van 7 en 2 jaar), maar toen wedstrijdopdracht 7 startte, was ik net aan een fulltime baan begonnen. Ik hoef je niet te vertellen dat het toen heel interessant werd.

Ik heb af en toe wat modellenwerk gedaan, maar vooral tijdens mijn studententijd. Ik was er alweer een tijdje uit, dus het was fijn om weer eens van het modellenwereldje te proeven.

Mensen onderschatten deze wedstrijd vaak, omdat het een online wedstrijd is, maar ik weet dat het hard werken is en dat je jezelf er echt voor moet inzetten. Wat was het moeilijkste gedeelte van de wedstrijd voor jou?
Het lezen van de reacties was voor mij het moeilijkste gedeelte van de wedstrijd. Ik heb een hele gladde rug en ik ben van nature erg strijdlustig, dus het commentaar beledigde mij niet, maar ik stond gewoon steeds weer te popelen om de volgende uitdaging aan te gaan om mezelf te laten zien en te bewijzen.

Welk van de acht verschillende opdrachten vond je het moeilijkst en waarom? En welke was het leukst?
De moeilijkste opdracht was voor mij de accessoires opdracht, omdat ik tijdens de shoot problemen had met mijn kleding. Delen van mezelf die ik niet wilde laten zien waren te zien, dus moest ik heel creatief te werk gaan…allemaal op zaterdag! Mijn favoriete opdracht van de Marron opdracht omdat deze me echt raakte. Ik ben bekend met uitdagingen en beproevingen, omdat ik een hartaanval heb gekregen na de geboorte van mijn jongste zoon. Als je hebt moeten vechten voor je leven, kijk je er anders tegenaan. Je accepteert uitdagingen en gaat ze met gemak en vertrouwen aan, omdat je weet dat je moet en kan doorzetten.

America’s Next Natural Model is zo in elkaar gezet, dat beginnende modellen leren wat er allemaal bij komt kijken bij een fotoshoot om verder te leren denken dan het niveau van een model; Je leert nadenken over het totaal plaatje, de fotograaf, locatie, stijl, aankleding enzovoorts. Denk je dat jij een van deze elementen hebt geleerd?
Ik heb alles wat hierboven staat geleerd. Als kapitein van dit schip ben ik echt anders naar dingen gaan kijken. Het is helemaal niet makkelijk en alles staat op het spel. Je moet op alle mogelijke manieren bedenken hoe je de shoot over wil laten komen op de kijkers. Beleving is alles.

Wie was je grootste concurrent volgens jou?
Ik zou zeggen Reshonda, omdat zij net zo vastbesloten was als ik.

Je hebt de hoofdprijs van 1000 dollar gewonnen. Waaraan ga je dit uitgeven?
Mijn 7 jaar oude dochter schijnt al allemaal manieren te hebben gevonden hoe ‘we’ het geld uit kunnen geven. Ik ben er nog niet over uit, maar ik heb in ieder geval hulp :).

Je hebt ook een fotoshoot gewonnen met Adrian Alicea, waarvoor je door Sula NYC naar New York zal worden gehaald en Iman Cosmetics was geïnteresseerd om met jou een introductievideo op te nemen. Wat vind je daar van?
Ik kan het niet bevatten. Ik ben zo opgewonden over hoe het allemaal gelopen is en voel me gezegend dat dit zelfs nog maar het begin is!

Ga je verder met modellenwerk?
Modellenwerk zal altijd een plaatsje in mijn hart hebben. Nog voor mijn tienerjaren kwam ik hier al mee in aanraking. Mijn moeder wilde dat ik zelfvertrouwen zou krijgen en trots zou zijn op mijn eekhoorn tanden, op de rode Sally Jesse Raphael bril die ik droeg in groep 8 en op mijn magere lichaam. Ze schreef voor lessen te die me leerde over zelfvertrouwen, houding en etiquette. Nu ik een volwassen vrouw ben sta ik altijd open voor modellenwerk en het bevorderen van de positie van de zwarte vrouw die door de media vaak maar op een manier belicht wordt.

Denk je dat natuurlijk kroeshaar een rage is of iets blijvend?
Natuurlijk kroeshaar is iets blijvends! We zijn als land steeds meer bezig met gezondheid en mensen worden zich meer bewust van wat ze in en op hun lijf doen. De gevaren van haarverf en chemicaliën zijn meer bekend dan vroeger, dus ik hoop dat sites als deze zullen doorgaan met het informeren van mensen.

Jij had zoveel verschillende kapselstijdens de wedstrijd. Heb je een favoriet?
Mijn kapster leefde zich elke week helemaal uit op mijn haar! Ik heb van alle stijlen genoten, maar ik hou persoonlijk niet zo van die ingewikkelde looks. Daarom was mijn persoonlijke favoriet de losse, golvende twist out. I love big hair!!!

Hoe heeft je familie je gesteund tijdens de wedstrijd? Hier de kans om je supporters, familie en vrienden te bedanken.
Ik heb de beste steun gehad tijdens de competitie! Daarmee ben ik heel gezegend.

Ik wil als eerste en belangrijkse God de eer geven!

 

Ik had een team van geweldige mensen die me letterlijk door de wedstrijd heen hebben geholpen. Mijn ‘TEAM’ bestond uit mijn natuurlijke haar stylist Taji Shabu Jones, mijn fotograaf Dajuan Jones, Amani Smith natuurlijke sieradenontwerper, raadgever Kim Smith, zus vriendin en adviseur Geneva Michell.

Mijn cheerleaders waren mijn man als de coach, mijn kinderen omdat ze elke foto die ze op de computer zagen beloonde met een oooh en ahhh, mijn moeder die me haar interpretatie gaf van wat de jury zei en een heleboel vrienden en familie die voor me baden en me aanmoedigden tijdens de competitie.

Fotograaf: Dajuan Jones of In His Image Photograpy @ http://www.dajuanjones.com
Kapster gespecialiseer in natuurlijk kroeshaar: Taji Shabu Jones @ http://www.tajisalon.com
Natuurlijke sieraden van Amani Muturi New African Jewelry

En wat zou je willen zeggen tegen de Going Natural familie?
Ik wil hen bedanken die de tijd hebben genomen om op mij te stemmen, die een bemoedigend woord achterlieten en die me uiteindelijk ANNM 2012 hebben gemaakt. We hebben allemaal onze unieke kwaliteiten. Het is belangrijk hoe je deze gebruikt en wat je doet om een ander te verheffen.

Behalve $1.000, een fotoshoot met Adrian Alicea ontvangt Chassity als de winnaar van ANNM 2012 ook de onderstaande producten.

 

Going Natural Haarproducten

 

 

 

 

 

{loadposition links}

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *