fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Programma 2011

Het programma van het komende Sabi Wiri Weekend ziet er heel spannend uit. Behalve een haar documentaire waarover we gaan discusieren met een panel, zal er ook een Obama documentaire te zien zijn, evenals vragen uurtjes aan kappers, een kroeshaar workshop en uiteraard een haar show waaraan ook een Amerikaanse kapper zal deelnemen.


Raoul & Anoeska Hair Show

Workshops en vragenuurtjes
    Het Kroeshaar weekend wordt geopen door Franklin Esajas van SME Omroep en Mireille Liong van kroeshaar.com. Meer dan een openingswoord zal het meer een dialoog zijn met het publiek. Jullie krijgen de gelegenheid direcht je vragen te stellen aan ons de organisatoren.

    Headwraps
    Op het programma staat vervolgens, Hoofddoeken binden. Heb je altijd willen weten hoe sommige vrouwen zulke mooie hoofddoeken voor elkaar krijgen, dan mag je deze workshop niet missen. Na enkele fundamentele tips en trucks zal jij het ook kunnen.

   Kroeshaar Workshops
    Ook dit jaar zal Levi, de bekenste kroeshaar goeroe van Nederland, aanwezig zijn om een workshop te geven.

    Daarnaast is er ook de doe het zelf kroeshaar workshop van Mireille Liong waarin je leert hoe je het beste voor je haar kunt zorgen. Aangezien deze workshop inclusief producten is moet je je van te voren aanmelden.

    Films
    Dit jaar staan er naast workshops ook een aantal interessante films op het programma. We zullen een documentaire van Obama laten zien getiteld “We the people” over de eerste zwarte president van Amerika. Heel interesant. Daarnaast is ook The great Debaters te zien, een film van Denzel Washington, hij regiseert en acteert.

    De kroeshaar show
    Net als vorig jaar zullen Raoul en Anoeska een te gekke haarshow geven waarin te zien is wat er allemaal mogelijk is met kroeshaar. Dit keer krijgen jullie zelfs de gelegenheid deze haar artiesten vragen te stellen. Zij hebben namelijk een vragenuurtje waarbij ze ook het een en ander demonstreren.

    Anoeska, afkomstig uit het binnenland van Suriname, heeft vlechten in van nature in de vingers. Raoul is een zelf opgeleide loc specialist die behalve groei-handen, ook fantastische kapsels kan maken.

    Het demonstratie/vragenuurtje op zaterdag begint om 4 uur. De kroeshaar show begint 16:00. Kom op tijd want het aantal plekken is beperkt.

    Zondag 18 September
    Dag 2 van het kroeshaar weekend is niet minder spannend. Behalve de doe-het-zelf kroeshaar workshop staat de documentaire “Beautiful” op het programma geregiseerd door kapster Tami. In de film komen 3 verschillende visies van kroeshaar aan bod. Zeer interessant om te zien en vooral om te discussieren.

    Daarom hebben we dus een panel uitgenodigd van mannen en vrouwen zodat we kunnen bespreken hoe kroeshaar vandaag de dag gezien wordt.

    Daarna is het tijd voor de Miss Kroeshaar verkiezing. Er hebben zich al een aantal deelnemers gemeld maar er kunnen nog meer bij. Meldt je aan en doe mee! Wie weet ben jij de volgende Miss Kroeshaar.

    Om de kosten van de zaal en andere uitgaven te dekken zijn we genoodzaakt 10 euro entree te vragen.

    Hieronder het voorlopige programma. Klik hier om je alvast gratis aanmelden. Wil je meedoen aan de workshop dan kun je hier betalen.
    
    Zaterdag 17     Zaal 1     Zaal 2
    12:00     inloop      
    13:00     Openingswoord kroeshaar.com/vragenuurtje
    14:00 – 15:00     Workshop Hoofddoek binden     Film We the People – Obama Documentaire
    15:00 – 16:00     Presentatie Levi      
    16:00 – 17:00     HairStyling Demonstation NL     Film The Great Debaters
    17:00 – 18:00     Workshop Kroeshaar      
    18:00 – 19:00     Haar Show      
    19:00 – 20:00     Haar Show      
                 
    Zondag 18     Zaal 1     Zaal 2
    12:00     inloop      
    13:00 – 14:00     Workshop Kroeshaar     Film Obama docu
    14:00 – 15:00     Documentaire met Panel Discussie      
    15:00 – 16:00     Miss Kroeshaar Verkiezing      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *