fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ebony Clark

 

 

Winares van America’s Next Natural Model 2011 over het contest, haar motivatie en het gevoel om Miss NP 2011 te zijn. Graag wil ik de modellen laten weten dat ik het te gek vond om samen met ze deel te nemen. Hoewel ik niet allemaal heb gesproken voelde ik een connectie met allemaal. Ze zijn allemaal mooi en inspirerend. De jury ben ik dankbaar voor de tijd die ze genomen hebben om ons te beoordelen.


{loadposition glinks}

Gefeliciteerd! Hoe voelt het om America’s Next Natural Model te zijn?
Fantastisch! Het is echt een hele eer…vooral omdat ik zoveel heb gegeven. in especially having put forth so much effort. Dat dat zich zo terug betaald is werkelijk onbetaalbaar!!!

Hoe heb je van de verkiezing gehoord?
Een vriendin van me vertelde me over de verkiezing en stuurde me de link. Ik ben toen naar http://Going-Natural.com gegaan om meer details te krijgen.

Hoe ben je tot de beslissing gekomen om mee te doen?
Een andere goede vriendin van me gaf me een vriendelijk duwtje in de rug. In het begin was ik een beetje terughoudend, maar ik werd heel snel herinnerd aan een belofte die ik mezelf heb gedaan om mezelf meer uit te dagen en meer voor MEZELF te doen! LOL! Het werd duidelijk dat ik inderdaad mee moest doen aan zo een belangrijke Miss verkiezing die kroeshaar promoot.

Wat was de moeilijkste taak? En welke was de leukste?
De moeilijkste taken waren 4 (makeup en juwelen) en 5 (Valentijnsdag) omdat mijn grootmoeder net was overleden. Ik voelde me een beetje overrompeld door alles – werk, reisvoorbereidingen proberen te treffen, de verkiezing, proberen uit te zoeken wie mijn foto’s op het laatste moment ging maken voordat ik op het vliegtuig zou stappen, foto’s proberen op te laden terwijl ik in Californië was en tegelijkertijd met mijn familie bezig moest zijn, het terugkomen, mijn eigen leven proberen op te pakken in mijn eigen tijdzone terwijl ik ook in het rouwproces zat.
De leukste taak voor mij was Taak 1 (de introducties). Ik heb echt genoten van de eerste omdat de wedstrijd splinternieuw was!!!! Ik had ook alle tijd ter wereld omdat Georgia toen plat lag voor bijna een week vanwege sneeuw en ijs. Mijn zus en ik hadden alle tijd om zoveel foto’s te nemen als we wilden gedurende de hele dag. Eerste indrukken zijn heel belangrijk en als het goed gedaan is kunnen ze echt een heleboel positieve aandacht trekken.

Ik weet dat het moeilijk voor je was toen je grootmoeder overleed. Hoe ben je er doorheen gekomen?
Ik wist dat ik een verbintenis was aangegaan met de wedstrijd. Het feit dat je een beetje tegenslag hebt gehad is geen reden om je compleet terug te trekken. Hoewel het moeilijk was moest ik in gedachten houden dat ik een beloofte had gedaan om het hele evenement te voltooien, ongeacht wat er ook aan de hand was.
Wie waren je fotograaf en makeup artiest en hoe pakte je de taken aan?

Mijn fotografen waren mijn zus Tenisha en mijn vriendin Pegah. Ik deed mijn eigen makeup voor iedere taak. Ik pakte de taken als volgt aan: Wees er zeker van dat je idere taak compleet begrijpt. Als dat niet het geval is, stel vragen – al lijkt het overbodig en doe dan je uiterste best. Om eerlijk te zijn, ik vond de mening van de juryleden belangrijk, maar het was niet mijn grootste zorg. Nadat ik America’s Next Top Model , American Idol en andere soortgelijke shows had bekeken realiseerde ik me dat ieder jurylid een individu is.

Dus wat een persoon leuk vindt, hoeft een andere nog niet leuk te vinden. Van jongs af aan heeft mijn moeder me geleerd dat je niet iedereen tevreden kunt stellen, dus ik heb het niet eens geprobeerd. Ik deed MIJN absoluut uiterste best, ik bleef loyaal aan mezelf. Ik zou het fantastisch hebben gevonden als de juryleden blij waren, maar als dat niet het geval was, dan zou dat ook OK zijn. Iedereen heeft het recht op zijn eigen mening.
 


{loadposition glinks}

Heb je speciale voorbereidingen getroffen voor je haar?
Ik heb me gewoon ervan verzekerd dat het vanaf het begin bijgepunt was. Daarnaast deed ik wekelijks een goede crèmespoeling (zoals ik normaliter doe).

Wat was je beste fotosessie?
Zonder twijfel, Jamaica Mango Lime! Ik zeg dit alleen maar omdat ik zoveel lol heb gehad en omdat alles zo soepel liep die week. De combinatie van alle goede elementen gaf mij fantastische energie voor de fotosessie. EN mijn vriendin en fotograaf voor die specifieke sessie, Pegah, liet me constant lachen (ik ben normaliter al een lachbekje)!

Wat heb je van de verkiezing kunnen leren?
Ik heb geleerd dat het nooit te laat is om de eigenshappen en kennis die je al hebt verder uit te diepen … Zelfs op deze leeftijd van over de 30 ben ik erachter gekomen dat ik meer lagen geduld kon toevoegen aan het geduld dat ik al heb. Het voelde fantastisch om mijn uithoudingsvermogen te vergroten. Ik begrijp nu, meer dan ooit tevoren, HOE belangrijk het is om loyaal aan jezelf te blijven.

{loadposition google1}

Welke producten genieten je voorkeur en waarom?
Dat is een fantastische vraag. Vroeger was ik een product junkie (zoals de meesten die net kroes gaan) maar ik was nooit het soort persoon dat een product of lijn blindelings gebruikte. Tot nu toe heb ik ondervonden dat ik gek ben op bijna alles van Giovanni., One ‘N Only Argan Oil, Jane Carter Solution producten, Cantu Shea Butter, Pure Shea Butter, Virgin Coconut Oil, 100% Black Soap (alleen om te verlichten), en tegenwoordig de producten van Going Natural.

Het belangrijkste aspect dat deze producten gemeen hebben: Mijn haar is er gek op. Ik ben gek op alles dat de beste ingredienten heeft en de meest natuurlijke, lichte en pure geuren hebben.

Wat doe je in het dagelijks leven en Wat zijn je volgende stappen?
Mijn vak is makelaar maar van nature ben ik een artiest. Ik ben al een tijdje bezig met mijn eigen fotostudio. Ik ben ook een freelance juwelen ontwerper. Ik verkocht ze aan boutiques en speciaalzaken. De wedstrijd heeft mijn interesse weer aangewakkerd, dus ik ben voorbereidingen aan het treffen om dat weer te gaan doen. Ik zal in de toekomst doorgaan met mezelf uit te dagen en de lat hoger voor mezelf te leggen op persoonlijk en professioneel vlak. Hopelijk zal dit me naar mijn volgende beste bestemming brengen … waar dat ook mag zijn 😉

Zou je nog wat willen toevoegen?
Ik wil de andere modellen zeggen dat ik het heel leuk vond om deel uit te maken van dit evenement samen met hen. Ik heb alleen maar een paar van hen persoonlijk gesproken, maar op de een of andere manier voelde ik een band met ieder van hen. Ze zijn echt mooi en inspiratievol! Dank aan de jury voor de tijd die ze genomen hebben om te reageren.
Bedankt Mireille dat je zoiets moois hebt georganiseerd. .. Ik ben zeer dankbaar aan allen die me gesteund hebben en die voor me gestemd hebben. Woorden schieten tekort om mijn dankbaarheid uit te drukken. Ik waardeer ALLE liefde, wensen, gebedjes, positiviteit en steun. Bedankt!!!! Ik wens jullie allen liefde, geluk en vrede!!


 

{loadposition glinks}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *