fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Welk kapsel voor mijn huwelijks inzegening?

Mireille ik heb je hulp nodig ik heb een tip nodig welk kapsel met pony vlechten mij leuk gaat staan want ik moet nog ingezegend worden voor me huwelijk en weet echt niet welke kapsel ik moet maken voor me zelf misschien als je naar me pics kijk dan heb je een beeld en eventueel een voorbeeld opsturen. alvast bedankt 

———————-

bridal hairstyle for long hairHallo mooie dame,

Thanks voor het vertrouwen maar ik vind het eerlijk gezegd een beetje moeilijk. Ik zie niet veel variatie in jouw foto’s. Je hebt voornamelijk foto’s met je haar glad en strak naar achter. Het lijkt me dat je je het meest comfortabel voelt met glad haar. Daarom lijken pony extensies me wel een goede keus. De vlechten zelf zijn misschien wel even wennen want je kunt je haar niet zo strak naar achteren doen als met je gerelaxt haar maar met de lengte kun je wel veel varieren. Gewoon los is natuurlijk ook mooi.

going natural scalp conditioning sprayJe haar lijkt wel dunner geworden te zijn geworden en ik weet niet of ik het goed zie, maar het lijkt me een beetje breekbaar. Als dit zo is moet je extra uitkijken met extensies. Je moet minimaal een maand uitgroei hebben om in te vlechten, hoe sneller je invlecht na het relaxen hoe groter de kans dat je haar breekt. Ook moet je de vlechten niet te dun maken want een klein beetje haar met veel extra haar eraan hangen, breekt geheid. Dus niet te veel extensies en niet te weinig haar.

Kijk vooral uit met de haarlijn vooraan. Dit is het meest breekbare haar. De rest van de extensies kun je langer laten zitten maar doe de haarlijn om de 3 tot 4 weken. Om je haarlijn aan te pakken zou ik je de roller braid aanraden in combinatie met de Scalp Conditioning Spray.

Bij deze dan een voorbeeld van de pony stijl die jij graag zou willen. Het is prachtig en ik hoop van harte dat je gaat lukken.

Uiteraard kun je ook verder kijken. Er staan nog veel meer kapsels in de Kroeshaar Gallery

Success en alle liefde bij de inzegening! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *