fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Imani Jewelry

  Moeder Norma en dochter Traci maken al 25 jaar unieke kunst stukken die gedragen worden door menig bekende sterren in Amerika.

 

De afgelopen weken waren behoorlijk hectisch en eigenlijk ben ik bang dat het de komende tijd niet gauw zal veranderen. Ik zit namelijk midden in America’s Next Natural Model. Deze week is er een heel nieuw element bijgekomen: een veiling. Het idee was er vanaf het begin maar de implementatie was niet eenvoudig. Of het een success zal worden weet ik nog niet maar voor mij is dit weer een mijlpaaal in deze online miss verkiezing.

Ik heb namelijk kennis gemaakt met een ongeloofelijke juwelen designer: Imani Jewelry. Moeder Norma en dochter Traci maken al 25 jaar unieke kunst stukken waar je werkelijk U tegen zegt. Niet alleen hebben ze vaak genoeg in tijdschriften als Essence Magazine gestaan, sterren als India Airie, Roberta Flack, Terri Mcmillan, Rita Marley en vele anderen zijn vaste klanten van deze grandiose dames.

Je kunt je voorstellen hoe verrukt ik was toen ze graag met de modellen van Going-Natural.com wilde samen werken om een veiling te doen. Zelfs meer dan dat. De oorbellen die gemiddeld tussen de $400 en $500 dollar kosten worden voor de halve prijs aangeboden!

Het is even afwachten hoe het gaat maar de modellen hebben in ieder geval een paar hele mooie shots genomen die zeker als advertentie zullen worden gebruikt. Niet alleen online, maar ook in tijdschriften en andere media. Dit is uiteraard geweldige exposure voor de modellen dus iedereen wint want ook de klanten kunnen tijdelijk de meest unieke oorbellen bestellen tegen de halve prijs.

Wil je meer oorbellen zien kijk dan op http://going-natural.com. Ik ben erg benieuwd wat jij vind van de stukken en de fotos.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *