fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Going Natural Commercial

Voor de lancering van de Going Natural Haarproducten had ik in een kleine introductie party georganiseerd in het gezellig lokaal cafetje Common Grounds Cafe hier in Bed-Stuy Brooklyn.

Voor de lancering van de Going Natural Haarproducten had ik in een kleine introductie party georganiseerd in het gezellig lokaal cafetje Common Grounds Cafe hier in Bed-Stuy Brooklyn.

Uiteraard had ik een paar vriendinnen opgetrommeld maar van te voren weet je nooit hoe zo een party uitpakt. Gezellig was het zeker. Iedereen kon de producten uitproberen en een mening geven.

Gelukkig kreeg ik veel vragen en de kans om uit te leggen hoe ik de producten zelf gebruikte en ze zelfs te demonstreren op geintereseerden. Prettig verrast was ik ook door de opkomst van een aantal gerelaxte dames en zelfs een paar met weave. Dat schept hoop voor een goede respectvolle discussie over kroeshaar en de keuzes die mogelijk zijn.

Uiteindelijk is het een heel gezellige middag geworden waarvan spontaan een reklame clipje uit is voort gekomen. Deze wil ik jou natuurlijk niet onthouden. Bij deze dus de introductie van de Going-Natural Haarproducten! Hopelijk kun jij ook bij de volgende party aanwezig zijn.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *