fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

America’s Next Natural Model

Afgelopen november heeft Going-Natural.com voor de 2e maal de Miss Nappturality verkiezing georganiseerd. Dit maal was het zowaar .nog succesvoller dan vorig jaar

 

 

 

Teesha Borum – Miss Nappturality 2010

 

 

Afgelopen november heeft Going-Natural.com voor de 2e maal de Miss Nappturality verkiezing georganiseerd. Dit maal was het zowaar nog succesvoller dan vorig jaar.

Uit de 10 kandidaten, niet alleen modellen namen deel, maar ook gewone vrouwen zoals jij en ik met een normale baan, is Teesha Borum gekozen. Teesha die aan de weg timmert als model en actrice is het perfecte model om kroeshaar te promoten.

Uit haar foto’s is duidelijk af te lezen dat ze elke opdracht als een uitdaging heeft benaderd en met ontzettend veel plezier heeft uitgevoerd. Haar creativiteit met kroeshaar, kleuren, kleding en poses zijn het levende bewijs dat een Zwart model met kroeshaar niet onder hoeft te doen voor welk ander type model dan ook.

Teesha wordt nu het nieuwe gezicht van Jamaica Mango & Lime een van de sponsors van Miss Nappturality contest en ze is ook te zien als top model op de  Sula NYC website, de nieuwe sponsor van Miss Nappturaltiy met ongeloofelijk lekkere huidproducten.

Uiteraard is het ook het vermelden waard dat ze uit een grote selectie van verschillende merken de Kroeshaar Amandel Shampoo heeft gekozen als haar lievelings shampoo.

Ik ben echt super trots op Teesha en weet zeker dat we meer van haar zullen zien en horen de komende tijd. Blijf kijken.

Een uitgebreid interview met de winaares van 2010 is te lezen op http://going-natural.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *