fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een vrolijke Kerst Groet

In de laatste week zit ik te mijmeren over 2010. Het jaar dat bijna achter de rug is, was op z’n minst gezegd veel bewogen. Helaas heb ik weing tijd gehad om te bloggen maar dat is juist omdat er zoveel is gebeurd.

Prettige Kerstdagen en een spectaculair 2011!

In de laatste week zit ik te mijmeren over 2010. Het jaar dat bijna achter de rug is, was op z’n minst gezegd veel bewogen. Helaas heb ik weing tijd gehad om te bloggen maar dat is juist omdat er zoveel is gebeurd.

Mijn trip naar Nederland heeft heel wat voeten in de aarde gehad met o.a. de vertraagde vluchten door de aswolk, maar het was een te gek weekend. De opkomst was goed, tante Es was geweldig en de workshops waren naar als ik naar het commentaar luister, super en dat doet me deugd. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Ook de eerste miss Kroeshaar verkiezing kan als een succes worden beschouwd. Samen kunnen we nog altijd genieten van de mooie foto’s die de dames geschoten hebben. Ik ben echt waanzinnig trots op de kanidaten die niet in geringe mate hebben bijgedragen aan de kleurrijke slide shows van kroeshaar.com. Dit is de ultieme manier om de positieve boodschap van kroeshaar  beeldig te versprieden.

Uiteraard is er ook de webshop. Na enkele jaren gesukkeld te hebben met het vinden van de juiste producten voor de shop, die ook nog tijdig geleverd kunnen worden, ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen formules. Dit voor elkaar krijgen heeft meer energie gekost dan ik ooit had kunnen bedenken maar het resultaat was elke KJ waard. Al met al kan de shop voorwaarts met kwalitatief zeer hoge producten tegen een goede prijs. Ook hiermee wordt een van de initieele doelen  gerealiseerd.

 

Het gedeelte dat jullie nauwelijks zien, het onderhoud van de website vereist zowat nog meer werk dan aan de voorkant te zien is. In het afgelopen jaar heeft de site niet alleen een facelift aan de voorkant ondergaan maar ook aan de achterkant is er nu structureel een basis neergezet. Het is de bedoeling dat we volgend jaar samen, met z’n allen, daarop voort gaan bouwen. Hopelijk ben je ready!

Al met al ben ik niet ontevreden met wat kroeshaar in samenwerking met jou, de bezoeker in 2010 voor elkaar heeft kunnen krijgen. Dat ik op de cover van de Port of Harlem sta vind ik ontzettend leuke verrassing en een mooie afsluiting van een veel bewogen jaar. Met genoegen kijk ik uit naar 2011 en ik hoop jullie ook.

Bij deze wens ik jou, jouw familie en jouw geliefden zalige feestdagen en een spetterend nieuw jaar! Tot gauw!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *