fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Dreadlocs zonder verplichting

Precies acht weken nadat ik voor het eerst de loc extensies liet inzetten zat ik weer bij Quincy om mijn “locs-zonder -verplichting” bij te draaien. Nadat ze mijn haar werkelijk in een wip en een zucht had bijgedraaid maakte ze dit kapsel. Het moet me van het hart dat ik uitermate blij was met deze opgestoken locs.

Dreadlocks, styled dreads, styled locs kapsel in kroeshaarKroeshaar in Dreadlocks opgestoken dreads, styled locs
Voor het verzorgen van extensies is het zaak dat je de Scalp Conditioning Spray gebruikt om de hoofdhuid te verzorgen en daarnaast een goede shampoo zoals de Kruiden Shampoo die geen productresten achterlaat. 

Dit soort kapsels heb ik namelijk altijd bewonderd en ik had het nooit voor mogelijk gehouden dat ik ze zelf zou kunnen dragen omdat je hier lange volwassen dreadlocs voor nodig hebt. Het was echt even wennen, maar ik voelde me als een ware koningin. De kracht van dreadlocks. Nu begrijp ik echt waarom die vrouwen er altijd zo vorstelijk uitzien.

Doordat de nieuwe haargroei is bijgedraaid zie je nu echt niet meer dat de locs niet echt zijn. De overgang van mijn haar naar de extensie is bijna niet te zien.

Kroeshaar in Dreadlocks opgestoken dreads, styled locs 
Versierd met Cowrie Schelpen voor een net iets andere look.

De verzorging is super makkelijk. Vandaar dat deze extensies ook locs without commitment of tewel locs zonder verplichting worden genoemd. Waar je bij het starten van echte locs echt heel veel geduld moet hebben in de begin fase om het haar mooi en goed te laten lokken, hoef je je daar helemaal geen zorgen over te maken met deze extensies.

Het enige waar je je voor moet behoeden is het ophopen van vuil en productresten. Dat betekent dat je dus geen conditioners enzo moet gebruiken die resten achter laten. Houdt het op natuurlijke shampoo’s en pure olien.

Kroeshaar kapsel in dreadlocks, opgestoken dreads, styled locsKroeshaar kapsel in dreadlocks, opgestoken dreads, styled locs

De enige producten die ik heb gebruikt tussen de bedrijven door zijn de Scalp Conditioning Spray gebruikt om de hoofdhuid te verzorgen en daarnaast de Kruiden Shampoo om mijn haar te wassen. Na het wassen wel steevast de scalp conditioning oil.

Kroeshaar kapsel in dreadlocks, opgestoken dreads, styled locsKroeshaar kapsel in dreadlocks, opgestoken dreads, styled locs

Nu hoop ik dat ook jij het perfecte kapsel kan kiezen voor de feestdagen. Bij deze wens ik je ongeloofelijk prettige feestdagen en een spetterend 2010!

going natural hair products full packagel
De Kroeshaar Webshop 
speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *