fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hoe maak ik pijpenkrullen in Kroeshaar?

Ondanks een relatief “luie” zomer ben ik wel aan de slag gegaan met misschien wel mijn beste formule ooit. Ik krijg zoveel vragen over mijn twistout, dat ik het recept ben gaan perfectioneren zodat iedereen die dat wenst zonder problemen een twistout kan dragen.

Pijpenkrullen in Kroeshaar

Ondanks een relatief “luie” zomer ben ik wel aan de slag gegaan met misschien wel mijn beste formule ooit. Ik krijg zoveel vragen over mijn twistout, dat ik het recept ben gaan perfectioneren zodat iedereen die dat wenst zonder problemen een twistout kan dragen.


Nu mijn nieuwe formule is goed gekeurd door drie verschillende vriendinnen met elk verschillend type kroeshaar, denk ik dat het tijs is om deze te lanceren. Om het heugelijke feit te vieren heb ik voor de verandering weer eens een rollerset gedaan met de flexibele rollers. Door de jaren heen is het altijd mislukt, maar nu eindelijk dankzij de nieuwe Silky Shea Haarboter
 en de Kruiden Styling Gel durf ik te zeggen dat het gelukt is.


Met deze producten
kun je dus niet alleen makkelijk een twistout dragen, je kunt zelfs kiezen wat voor type krullen je wenst te dragen en geloof me je haar blijft goed zitten tot de volgende wasbeurt.

Uiteraard raad ik je niet aan dit zomaar aan te nemen, maar zelf te proberen. Hopelijk helpen de volgende instructies.

going natural silky shea hair butterPijpenkrullen
In principe maakt het niet uit hoe lang of kort jouw haar is. Met vijf cm is je haar lang genoeg om om deze kleine flex rods te kunnen draaien.

Een rollerset lukt het best op pas gewassen schoon haar, maar het grote geheim is dat je haar niet kletsnat hoeft te zijn met deze nieuwe Twist Out Gel. Je haar mag vochtig en zelfs droog zijn, maar het hoeft zeker niet doorweekt te zijn. Het is ideaal als het haar nog net niet droog is. Dit betekent dat je niet uren lang onder een haardroger hoeft te zitten of rond te lopen met de rollers totdat je haar droog is. Voor iemand die zo ongeduldig is als ik, is dit een geweldig voordeel.

Het beste is om je haar eerst in te delen in enkele handelbare parten. Dat maakt het proces makkelijker. Afhankelijk van hoe groot of hoe klein de parten zijn kun je 2 tot 5 rollers per deel inzetten. Hoe kleiner je het haar indeelt, hoe voller het kapsel en hoe langer het goed blijft zitten.

  • Neem minimaal de hoeveelheid haar vergelijkbaar met de dikte van een normaal potlood.

  • Voeg half om half Going-Natural kruiden Gel en Curly Twist-Out Hair Milk toe en borstel het door het haar om het van begin tot eindpunt goed over het haar te verdelen.

  • Begin het eindpunt van je haar om de twist-rod te draaien. Zorg ervoor dat het eindpuntje er echt helemaal goed omheen zit. Dit is belangrijk voor de afwerking.

  • Kroeshaar stylingRol de rest van het haar om de roller en buig dan de uiteinden naar elkaar toe zodat het goed blijft zitten.

  • Herhaal dit voor alle delen van het haar.

  • Haal de flex-rods eruit als het haar helemaal droog is en breng met de vingers jouw haar in vorm.

De haarproducten kun je hier bestellen: Curly Twist Out Combo

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *