fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn haardagboek van kort Kroeshaar naar Sisterlocks

Mijn naam is Rachel Landvreugd. Nu bijna 3 jaar terug besloot ik mijn haar helemaal kort te knippen. Ik dacht heb mijn haar toch altijd maar in een staartje en dacht wil nu wat anders. Maar ook ik begrijp de frustratie van vele meisjes en vrouwen, want als je naturel gaat wat kan je nou allemaal met je haar?! Nou ladies genoeg!

Mijn naam is Rachel Landvreugd. Nu bijna 3 jaar terug besloot ik mijn haar helemaal kort te knippen. Ik dacht heb mijn haar toch altijd maar in een staartje en dacht wil nu wat anders. Maar ook ik begrijp de frustratie van vele meisjes en vrouwen, want als je naturel gaat wat kan je nou allemaal met je haar?! Nou ladies genoeg! 

Vaak genoeg hoor je; “Nee hoor ik blijf lekker met mijn straight en wave” prima doe vooral wat jou gelukkig maakt, maar denk niet dat er geen andere opties zijn. Een paar weken terug heb ik meegedaan met Miss kroeshaar 2010. Jeetje wat heb ik veel geleerd tijdens de competitie. Ik heb vooral veel geleerd over kroeshaar, daarvoor was ik ook nog zoekende naar bepaalde dingen, maar heb op het meeste antwoord gekregen.  Graag wil ik jullie op de hoogte houden van wat ik ga doen na de competitie. Nadat ik als advies mee kreeg dat ik zeker door moet gaan met modellenwerk,  heb ik besloten om er mee door te gaan.  Maar waar start ik,  bij welke modellenbureaus…? Kortom zoveel vragen, waar ik het antwoord nog niet op weet. Maar hou jullie op de hoogte! Nu ongeveer zes weken terug heb ik besloten om sisterlocks te nemen.

Wat zijn Sisterlocks?
Een sisterlock  is vergelijkbaar met een dreadlock.  Sisterlocks™ is een haarmanagementsysteem dat vrouwen met kroeshaar de mogelijkheid biedt allerlei moderne haarmodellen toe te passen, zonder dat je eerst de natuurlijke structuur van je haar moet veranderen door middel van hete apparaten of chemische middelen. Er worden dus ook geen extensions gebruikt om de locks te starten, maar alleen je eigen haar. Bij Sisterlocks is er geen sprake van gel, wax, vlechten of twisten. Het haar wordt in hele kleine secties gescheiden en volgens een gepatenteerde methode verwerkt, die uiteindelijk mooie dunne locks worden. Voor meer informatie over Sisterlocks ga je naar www.divine-hair.nl

Ben er zo blij mee en ben benieuw hoe lang het gaat duren voor het echt gaat locken..
Hier een paar foto’s om van mijn haar van 3 jaar terug tot nu.

kort 3 jaar terug back2basic..

een paar maanden terug met afro…

Nu met mijn “Sisterlocks” loving it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *