fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Valerie Kross-Rodriguez

Oprichtster/directrice van G & T Models-Casting Agency.

 

 

 

Valerie Kross-Rodriguez

Oprichtster/directrice van G & T Models-Casting Agency is voormalig fotomodel en colourful boegbeeld van G & T Models-Casting Agency.

G & T Models-Casting Agency is hét multidisciplinaire modellenbureau voor projecten en evenementen op het gebied van fashion, catwalk, fotoshoot, hosting, TV, film en glamour. Als ‘colourful professionals’ ligt onze specialiteit met name bij de exotische vrouwelijke én mannelijke modellen. G & T Models-Casting Agency vertegenwoordigt een breed scala aan etnische diversiteit, van roomblank via licht getint naar oogverblindende dark beauties en hunks.

Oprichtster/directrice, zangeres, voormalig fotomodel en colourful boegbeeld van G & T Models-Casting Agency is Valerie Kross-Rodriguez. Zij werkte onder meer voor Armani, een groot aantal (inter)nationale galabijeenkomsten, stond in talloze magazines en TV-programma’s (onder meer het roemruchte ‘Nachtsuite’) en deelde als model en zangeres het podium met muzikale topartiesten als Anastacia, Sarah Conner, Jack Radics, Helmut Lotti, Lee Towers en Vanessa Mae. Haar jarenlange, zeer diverse internationale carrière stelt haar in staat om als geen andere exact de behoeften van haar opdrachtgevers aan te voelen én in te vullen.


Centraal bij G & T Models Casting staat de persoonlijke En ce moment sur Poker news :> Partouche Poker Tour 2009 : la table finale sur Eurosport en live dimanche 22 novembre a 21h30> Tournois Freerolls Poker news : Jouez gratuit et encaissez du cash tous les jours> Party Poker : 50$ de jeu gratuit> Freeroll Titan Poker : 1000$ en cash> Freeroll Poker stars EPT tous les lundis 18h : reserve aux joueurs Poker newsPas de commentaires. aanpak: modellen én opdrachtgevers worden individueel en persoonlijk begeleid, zodat beide partijen optimaal op elkaar én op de werkzaamheden worden afgestemd. G & T Models Casting beschikt over modellen met ervaring in alle segmenten, zodat uw opdracht altijd dát model krijgt dat het best aansluit bij uw wensen én budget. Alle modellen krijgen intensieve trainingen op het gebied van presentatie, profilering, catwalk en fotoshoot, zodat zij in staat zijn om professioneel, efficiënt en enthousiast uw boodschap visueel te verwoorden.
Ook als u op zoek bent naar special models voor specifieke opdrachten is G & T Models Casting uw ideale modelpartner. U kunt hierbij denken aan modellen met een maatje meer, rijpere en oudere modellen, maar ook mannequins en modellen die boven of onder de gemiddelde lengte zitten.
G & T Models casting, maatwerk in colourful professionals.

Voor meer informatie en een globaal overzicht van onze modellen verwijzen wij u naar www.gtmodelscasting.com. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een kennismakingsafspraak of voor aanvullende informatie: 0320 – 707 620 of info@gtmodelscasting.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *