fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Dorothy’s haar verhaal

hallo allemaal

mijn naam is dorothy Blokland, ben afkomstig uit suriname woon nu nu nederland.ik heb altijd heel dik haar gehad. mijn moeder werd er gek van, dus op mijn twaafde ging er een relexer in. was mooi gedurende mijn tiener jaren,maar na 8 jaar relaxen bogin mijn haar af te vallen. ik heb hem toe afgeknip en ben vechten, toen mijn haar weer sterk en langer werd ben ik begonnen met stijlen met de stijlstang, maar sinds dit jaar mei merkte ik dat mijn haar hierdoor ook af ging vallen, ik heb 1x geweaved, maar daar is mijn haar te dik voor. sinds mei dat jaar ben ik weer begonnen met vlechten, en per vandaag heb ik besloten om mijn haar helemaal naturel te dragen als een afro. vind het zo veel leuker in zien, en heb al een heleboel producten op deze site ontdenkt die kan gaan gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *