fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Met de Silky Shea Haarboter van Kroes naar Krullen

   

Van een gewone Afro naar een Curly fro

Wat doet het eigenlijk? Zit er chemisch spul in dat je haar permanent veranderd? Twee vaak gestelde vragen. Bij deze nogmaals de uitleg en voor de duidelijkheid wat foto’s bij. De meeste vragen krijg ik over dit product de Silky Shea Haarboter. Wat doet het eigenlijk? Zit er chemisch spul in dat je haar permanent veranderd? Twee vaak gestelde vragen. Bij deze nogmaals de uitleg en voor de duidelijkheid wat foto’s bij.

De Silky Shea Haarboter is niet 100% natuurlijk maar het is wel op een Sheabutter basis en het is ontwikkeld om de krullen strak in het haar de houden. Wat het eigenlijk gewoon doet is de krullen die je van jezelf hebt, versterken. Veel hoef je er dus niet voor te doen pmdat de creme meewerkt met de krulletjes die je van nature hebt meegekregen.

going natural silky shea hair butterAls je de gebruiksaanwijzing volgt en jouw haar twist met de Curly Twistout Haar Cream en een beetje vocht, heb je de volgende dag dus een lekkere krullebol als je de twist eruit haalt. Het haar ziet er net iets anders uitziet dan een gewone afro. Het grote voordeel is dat het haar mooi glanst zonder dat het vettig is en het pluist helemaal niet.

Het mooie van de Silky Shea Haarboter merk je als je gaat experimenteren. Doe je dus in plaats van twists vlechten of bantus dan heb je weer hele andere krullen. Als je jouw haar er wat langer wil laten uitzien kun je de twists die je al hebt maakt vlechten of in een staarte zetten als het haar lang genoeg is. Dit strekt het haar en dus de krulletjes wat uit en jouw haar zal er wat langer uitzien.

Het is niet voor niemandal een van de populairste producten. Het werkt echt gemaakt voor kroeshaar en alle type krullen. Toch nog vragen, schroom niet ze te stellen hier onder het commentaar. Gaarne beantwoord ik jouw vraag.

Mocht je het willen uitproberen dan kun je het hier bestellen: Silky Shea Haarboter. We hebben nu ook samples: Klik hier.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *