fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hillery’s haar verhaal

Hallo mijn naam is Hillery

Ik heb mijn haar nu heel erg lief, omdat mijn haar heel erg afgebroken is. Ik verzorgde mijn haar goed totdat ik 15 a 16 jaar was. Toen begon ik mijn haren eerst te vlechten met valse vlecht. Ik kon zien dat mijn haar erdoor groeide. Ik begon op 17 jarige leeftijd veel meer te waven. Ik heb altijd al van andere mensen gehoord dat waven niet goed is voor je haren. Ik begon regelmatiger te waven, totdat ik er niet meer zonder kon. Ik verzorgde mijn haar daardoor ook minder goed. Ik wavede mijn haar elke maand, en soms zelfs zonder te wassen of vet voor mijn haren te doen. Ik begon te merken dat mijn haren afbrak en ik kreeg hele erg kale plekken over mijn hele hoofd. Ik vind het zo erg dat mijn haren zo gebroken is, maar ik kan er nu niets aan  doen behalve wachten tot mijn haar terug groeit. Gelukkig ontmoete ik een meisje die mij over deze site heeft vertelt. Ik vind de producten die jullue hebben heel erg aantrekkelijk. Ik ben nu weer bezig met mijn haren goed te onderhouden. Want ik zie nu echt dat ik mijn haren heel erg erg lief heb! Heeft u misschien ook adviezen voor mij over mijn haren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *