fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat heb je voor mijn dochter die niet van harenkammen houdt?

Beste dames en heren, Jullie hebben een leuke website.  Ik heb een vraagje.  Mijn dochter houd niet van haarkammen. Wat zou ik het beste kunnen gebruiken om het kambaar te maken en evemtueel twisten. Een kennis gaf mij een tip. Heb jij misschien een alternatief haarproduct zoals miss jessies quick curls. ik hoor zsm een antwoord van jullie.

Clair met een twist outgrtjes haar zorgelijke moeder

————————————

De Loc Glove voor kroeshaar en krullenHi Eudia,

Bedankt voor het compliment. Dat horen wij graag.

Jouw dochter en ik hebben wat gemeen. Ik houd ook helemaal niet van haren kammen, maar dat hoeft de haar pret duidelijk niet te drukken.

Als ze krulletjes wil kan ik beter nog dan miss Jessies de Kruiden Styling Gel of de Curly Twistout Haar Cream aanraden. De Miss Jessies heb ik zelf ook gebruikt maar het deed niet wat ik verwacht had. Ik denk dat het misschien voor andere haartypen wel werkt en daarom bieden wij nu de Curly Twistout Haar Cream. Die doet namelijk wel wat ik verwachtte.

Met deze  Curly Twistout Haar Cream kan ik echt heel makkelijk krulletjes in mijn haar maken. Ik zou u die dus van harte aanbevelen. Je kunt eenvoudig weg krulletjes krijgen door deze creme door nat haar te kammen. Bij deze een link naar de instructies: De Twist Out met Curly Twist Out Cream.

Als het gewoon om haren uitkammen gaat is deNo More Knots de oplossing. Het is prima voor kinderen en zelfs babies vinden het spul lekker. Een andere optie is de Silky Shea Haarboter. De truc is om de Silky Shea niet alleen in het haar maar ook op de haren van de borstel of the tanden van de kam te smeren. De kam en of borstel glijdt dan lekker makkelijk door het haar.

Als ze echt niet van harenkammen houd is de Loc Glove misschien een nog betere oplossing. Dan hoef je helemaal niet te kammen maar door gewoon te wrijven kun je makkelijk twistjes in het haar krijgen.

Groetjes en tot ziens bij kroeshaar.com,
Mireille

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *