fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn dochtertje’s haar is erg droog. Weet jij een oplossing?

Hoi, Ik zag je webpagina en is erg leuk. Fantastisch al die kapsels. Ik heb zelf blond haar en ben dus absoluut niet bekend met kroeshaar. Mijn amerikaans geadopteerde dochter van bijna twee heeft prachtige krullen, het is geen echte dikke kroes maar het is zeker een warboel.

Baby Melissa met kroeshaarNu probeer ik het zoveel mogelijk in vlechten te houden en gebruik ik iets van de afro kapper maar ben niet helemaal tevreden. Heb jij een tip om haar haar lekker verzorgd te houden? Na de nacht en middagslaap is het al weer erg droog. Ook zou ik graag wat meer willen weten wat ik met haar haar kan gezien vlechten en kralen.

Hoop je niet teveel gevraagd te hebben.

groetjes
margret

———————————

Hi Margret,

Voor de verzorging van babies en kinderen heb ik nu na zoveel vragen een heerlijk kinderpakket samengesteld. Deze bestaat uit de Going Natural Kruiden Shampoo, de No More Knots en de Kruiden Styling Gel. Dit zijn hele lichte, op water gebasserde, super kindervriendelijke, haarproducten, die ook nog heel lekker ruiken. Ze zijn getest en de kids vinden ze heerlijk!

De shampoo is wel heel dik dus daar heb je echt super weinig voor nodig. Je kunt het gewoon aanlengen. 

Met de No More Knots kan je dochter zelf aan de slag. Het eerste haarproduct dat ze zelf kan leren aanbrengen door het makkelijke pompje en haar haar ook nog lekker zacht maakt.

 

Als je ook makkelijk twistjes in het haar wil draaien is er het extra pakket met de Loc Glove. Dan hoef je niet eens te kammen maar gewoon circel bewegingen te maken om mooie krulletjes te krijgen. 

Verder kun je oneindig veel met vlechten en dan met of zonder kralen. Kralen zijn leuk maar slapen niet zo lekker en zeker met een kinderhoofdje kun je beter voorzichtig zijn. Maar keus genoeg, kijk maar in de Kroeshaar gallery.

Odi,
Mireille

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *