fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat is “Goed Haar”? Videos

Dit was het thema van een van de afleveringen van de Tyra show afgelopen maand. Jullie hebben het waarschijnlijk niet kunnen zien in Nederland, en daarom heb ik bij deze de videos. De show heeft voor heel wat oproer gezorgd hier in de States, nu ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden.

Dit was het thema van een van de afleveringen van de Tyra show afgelopen maand. Jullie hebben het waarschijnlijk niet kunnen zien in Nederland, en daarom heb ik bij deze de videos. De show heeft voor heel wat oproer gezorgd hier in de States, nu ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden.

Op going-natural.com staat er een interview met de enige natural van het panel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *